POTAKNULA NIZ PITANJA

Najtužnija princeza na svijetu zabrinula objavom na Instagramu! Obožavatelji se pitaju što je sa Charlene

Nakon više od mjesec dana otkada se posljednji put pojavila u javnosti, princeza Charlene je objavom na Instagramu zabrinula obožavatelje i potaknula niz pitanja.

Pratitelji na društvenim mrežama princeze Charlene ponovno su se zabrinuli za "najtužniju princezu na svijetu" nakon što je više od mjesec dana od posljednjeg pojavljivanja u javnosti objavila ilustraciju na Instagramu, a koju možete pogledati ovdje.

Povodom Svjetskog dana nosoroga, princeza Charlene iz Monaka objavom je, naime, htjela još jednom osvijestiti svjetsku javnost da ubijanje nosoroga zbog njihovih rogova nije u redu, a ispod ilustracije su se odmah nanizali komentari zabrinutih obožavatelja koji žele znati je li s voljenom princezom sve u redu.

image
Princeza Charlene trenutno je u Južnoj Africi.
ALBERTO TERENGHI/IPA/SHUTTERSTOCK

Čitajte i: Bijeg ili peh sa zdravljem? Princeza Charlene opet je produžila boravak u Africi zbog boli u ušima

"Princezo, jesi li dobro?", "Nadam se da si dobro, princezo Charlene", neki su od komentara obožavatelja koje je zabrinula posljednja objava princeze koja posljednjih nekoliko mjeseci boravi u Južnoj Africi gdje je otišla zbog pogreba dragog prijatelja, a zatim i ostala zbog obaveza prema udrugama za zaštitu životinja, čija je predsjednica.

image
Princeza Charlene i princ Albert.
CHELSEA LAUREN/SHUTTERSTOCK

Čitajte i: Najnesretnija princeza u Europi! Otkrivena tajna frizure kneginje Charlene, aferama Alberta II. nema kraja

Nekadašnja olimpijka se zbog teške infekcije grla i uha još uvijek nije vratila u Monako gdje su joj djeca - šestogodišnji blizanci, princ Jacques i princeza Gabriella te suprug, princ Albert s kojim zbog toga nedavno nije proslavila ni 10. godišnjicu braka, a što je pokrenulo glasine o mogućem raskidu sa suprugom i skrivenom razlogu odlaska.

Linker
15. travanj 2024 22:28