Usklađen s tatom

Najslađi navijač na tribinama donio sreću svojoj reprezentaciji: Princ George uzbuđeno navijao za Englesku

Maleni princ je nakon škole s roditeljima otišao na nogometnu utakmicu Engleske i Njemačke koja se održala u utorak na stadionu Wembly.

Mnogi ljudi diljem Europe proživljavaju veliko uzbuđenje navijajući za reprezentaciju svoje zemlje, no vjerojatno je jedan dječak bio barem malčice uzbuđeniji nego svi drugi - princa Georgea roditelj su izveli na nogometnu utakmicu da navijaju za reprezentaciju Engleske.

Kate Middleton i princ William svog su najstarijeg sina poveli na utakmicu Engleska - Njemačka koja se u utorak održala na stadionu Wembley. Uzbuđenje je bilo tim veće jer je Engleska pobijedila rezultatom 2:0 i time izborila četvrtfinale. Iznimno uzbudljiva večer za malenog školarca.

image
Prin George nije mogao sakriti uzbuđenje.
AFP/PROFIMEDIA

Ono što je posebno oduševilo ostatak svijeta je odjeća koju je maleni navijač nosio, naime, George se u potpunosti uskladio sa svojim tatom te su na nogometnim tribinama došli odjeveni u iste plave sakoe, bijelu košulju s kravatom istog crveno-plavog uzorka.

Čitajte i: Sretan rođendan George! Danas mu roditelji spremaju slavlje, a njegov osmjeh govori koliko uživa

Čestitka reprezentaciji

Princ William i Kate su na svom službenom Twitter računu objavili zajedničku fotografiju na kojoj se svi troje smiju i plješću. "nevjerojatna izvedba Engleska", piše u objavi.

Cijeli događaj započeo je dosta rano, u 17 sati, maleni princ nakon što je došao na stadion prvo se pozdravio s nogometnom legendom Davidom Beckhamom koji je također bio na tribinama, a zatim je otpjevao nacionalnu himnu. Nekoliko redova iza kraljevske obitelji sjedio je i pjevač Ed Sheeran.

Da je veliki ljubitelj nogometa, dalo se naslutiti prije dvije godine, kada je za rođendanski portret maleni George pozirao u dresu nacionalne reprezentacije. Fotografiju je, po običaju, snimila njegova mama. Za obiteljski odlazak na stadion obitelj se ipak formalnije obukla, a skromna i nerazmetljiva Kate uz svoje dečke zablistala je u crvenom sakou, koji je kupila u Zari.

image
Modno usklađena kraljevska obitelj na tribinama.
AFP/PROFIMEDIA
Linker
17. travanj 2024 11:56