Na iglama smo

Najbolja prijateljica od Oprah se raspričala o emisiji s Harryjem i Meghan: ‘Najbolji intervju koji je napravila‘

Televizijski specijal koji nestrpljivo iščekuje cijeli svijet, razgovor odbjeglog princa i njegove supruge te kraljice intervuja, svijet će vidjeti za tjedan dana.

Najbolja prijateljica Oprah Winfrey, Gayle King, dala je do znanja da ima velika očekivanja od nadolazećeg intervjua s Meghan Markle i princom Harryjem. Nakon što je komentirala nedavni intervju princa i komičara Jamesa Gordona, Gayle je rekla da će TV specijal Oprah s kraljevskim parom biti "najbolji intervju koji je napravila".

"Želimo vas podsjetiti da Harry i Meghan razgovaraju s Oprah. To je njihova prva veliko gostovanje nakon što su se odrekli dužnosti kao članovi kraljevske obitelji. I čula sam od pouzdanih izvora - to vam govori Oprah - ta je to njen najbolji intervju koji je napravila. Jako sam znatiželjna, mislim da to nešto govori", kazala je Gayle King u emisiji "This Morning" na CBS-u.

Čitajte i: Urnebesan intervju princa Harryja uz čajanku: Otkrio sinovu prvu riječ, ali i razlog odlaska od obitelji

Specijal će se prikazati u nedjelju 7. ožujka, na CBS-u u udarnom terminu, najavljeno je.

Čitajte i: Meghan Markle sprema veliki intervju! Otkrit će sve o majčinstvu, braku i životu pod pritiskom javnosti

Zabrinuli i kraljicu

"Winfrey će razgovarati s Meghan, vojvotkinjom od Sussexa, u detaljnom intervjuu, pokrivajući sve - od stupanja u kraljevsku obitelj, braka, majčinstva i filantropskog rada do načina na koji se nosi sa životom pod intenzivnim pritiskom javnosti. Kasnije će im se pridružiti princ Harry te će s njim govoriti o preseljenju u Sjedinjene Države te budućim nadama i snovima", stoji u službenom dopisu CBS-a.

Nakon što su Harry i Meghan najavili intervju u kojem je najavljeno da će ispričati puno nepoznatih detalja o svom životu, kraljevskoj obitelji i konstantnom uplitanju britanskih medija u njihov život, kraljica Elizabeta II. očito se prestrašila te je odlučila noć prije objaviti vlastiti veliki intervju.

Ćitajte i: ‘Šah-mat‘ kakav se rijetko viđa! Kraljica Elizabeta preduhitrit će Harryja i Meghan vlastitim intervjuem

Ovaj potez kraljice nitko nije očekivao, ali sve upućuje na to da Elizabeta pokušava preduhitriti svog unuka i unaprijed osvjetlati svoj obraz jer ne zna što ju čeka.

Linker
23. travanj 2024 21:30