PASCAL GUYOT/AFP/PROFIMEDIA
muški izlet

Na utakmici s tatom: Princ William strastveno navijao, princ George se - dosađivao

Princ William poveo je sina na četvrtfinalnu utakmicu Svjetskog prvenstva u ragbiju između Walesa i Argentine u Pariz, i iako je njihov tim izgubio, nema sumnje da su se dečki odlično proveli na zajedničkom izletu.

Princ William poveo je sina na četvrtfinalnu utakmicu Svjetskog prvenstva u ragbiju između Walesa i Argentine u Pariz, i iako je njihov tim izgubio, nema sumnje da su se dečki odlično proveli na zajedničkom izletu.

Prilično neobičan izlet napravili su ovu subotu princ William i njegov desetogodišnji sin George. Dečki su naime, sami doputovali u Pariz na četvrtfinalnu utakmicu Svjetskog prvenstva u ragbiju između Walesa i Argentine kao navijači Walesa koji je nažalost prilično uvjerljivo izgubio s rezultatom 29 prema 17. Tako velškoj reprezentaciji, čiji je pokrovitelj princ William, njihov dolazak u francusku metropolu i navijanje, nije bilo od neke pomoći. No malenom Georgeu, bez obzira na rezultat, ova avantura s tatom sigurno je jedna od onih za pamćenje jer to mu je prvi međunarodni sportski događaj na kojem je prisustvovao van granica Velike Britanije i prvo takvo javno druženje sam s tatom - bez mame, sestre i brata.

image
PASCAL GUYOT AFP

Dečki su se za utakmicu jednako i odjenuli, oboje u tamnoplava odijela sa svjetloplavim košuljama i s crvenim kravatama. Maleni George kimnuo je poput tate velškim reprezentativcima na terenu u znak podrške. No koliko god ga veselio dolazak na utakmicu u Pariz, sami dvoboj na terenu nije mu bio previše zanimljiv. I sam u školi igra ragbi, no to sigurno nije sport koji mu je na prvom mjestu. Maleni princ ima sasvim drugačije interese iako od malih nogu uči da kao budući kralj mora pokazivati zanimanje za mnogo toga pa i ono što mu je dosadno. Njega od ragbija puno više veseli jahanje kao i njegovu pokojnu prabaku, kraljicu Elizabetu II., s dvije godine počeo je skijati, voli plesati kao i kuhati. A s mamom voli vrtlariti i fotografirati. Tako da će teško postati ljubitelj grubih sportova kakav je ragbi, ali svaki izlet s tatom vrijedan je i malo dosađivanja.

image

Utakmica je nažalost loše završila na velške reprezentativce

BRUNO BRUNO BEBERT/BESTIMAGE/PROFIMEDIA
Linker
28. travanj 2024 21:26