OLIČENJE ELEGANCIJE

Na besprijekornom stylingu Kate Middleton pažnju je privukao skupocjeni dar kralja Charlesa

Na godišnjoj ceremoniji povodom Dana Commonwealtha princeza je odala počast svojoj novoj tituli sitnim detaljem.

Kate Middleton i princ William u ponedjeljak su prisustvovali godišnjoj misnoj službi povodom Dana Commonwealtha, koja se održala na mjestu koje za njih ima posebno značenje - Westminsterskoj opatiji, gdje su izmijenili zavjete na dan svog kraljevskog vjenčanja u travnju 2011. godine.

image

Catherine Princess of Wales and Prince William

TIM ROOKE/SHUTTERSTOCK

U skladu sa svojim novim titulama princeze i princa od Walesa, koje su stekli nakon smrti kraljice Elizabete i dolaskom kralja Charlesa na prijestolje, par je po prvi put imao nešto drugačiju ulogu u svečanoj ceremoniji. Novi naslov dao se iščitati i iz stylinga princeze Kate, koja je ukrasila svoju jaknu kultnim brošem princa od Walesa, poklonom kralja Charlesa.

image

Ceremonija povodom Dana Commonwealtha

TIM ROOKE/SHUTTERSTOCK

Uvijek otmjena Middleton za ovu je važnu priliku odjenula tamnoplavi komplet marke Erdem s izvezenim bijelim cvijećem, koji je uključivao strukiranu jaknu s peplumom i lepršavu midi suknju. Izdanje je upotpunila prikladnim šeširom širokog oboda i salonkama, a zaokružila ga je parom naušnica od safira i dijamanata koje su nekoć pripadale princezi Diani.

Linker
11. travanj 2024 10:42