Zvuči ozbiljno

Monegaška palača prekinula šutnju i otkrila što je s princezom: Charlene će se mjesecima oporavljati

Princ Albert i njihova djeca planiraj posjetiti Charlene tijekom Božića, te traže da se poštuje privatnost obitelji.

Princeza Charlene koja se liječi izvan svoje kneževine Monako još će se mjesecima oporavljati, objavila je u četvrtak monegaška palača. Charlene, supruga princa Alberta II. liječi se od krajnje iscrpljenosti otkako se u studenome vratila u Monako nakon više mjeseci provedenih u Južnoj Africi.

Njezina odsutnost s proslave nacionalnog dana Monaka u studenome, a riječ je o najvećem godišnjem događaju monegaške palače, pobudila je zabrinutost za njezino zdravlje, ali i nagađanja o teškoćama u braku. Princeza "se oporavlja na zadovoljavajući način iako će možda trebati mjesec da se potpuno oporavi", objavila je palača.

image
SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Princ Albert i njihova djeca planiraj posjetiti Charlene tijekom Božića te traže da se poštuje privatnost obitelji.

Velika iscrpljenost

Vladar Monaka rekao je za časopis People u studenome da je 43-godišnjoj Charlene potreban oporavak izvan Monaka, no nije spomenuo prirodu njezinih zdravstvenih tegoba. "Bila je jako iscrpljena, tjelesno i emocionalno. Bila je premorena i nije mogla obnašati službene dužnosti općenito, pa čak i obiteljske", kazao je.

Čitajte i: Princeza Charlene od Monaka objavila božićni portret svoje obitelji: Živi li ona u svom svijetu ili je doista sretna

Bivša olimpijska plivačica iz Južnoafričke Republike udala se za princa Alberta 2011., a prvi put se pojavila u njegovu društvu 2006. na Zimskim olimpijskim igrama u Torinu.

image

Princeza Charlene u studenom se vratila u Monako.

BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Glasine o njihovu braku, koji je imao predispozicije za bajku jer je princ dugo vremena bio smatran najpoželjnijim neženjom, počele su već nakon vjenčanja.

Govorkalo se da je Charlene pokušala pobjeći uoči vjenčanja, što je Palača opovrgnula. Albert je sin princa Rainiera III. od Monaka i američke filmske zvijezde Grace Kelly koja je poginula u prometnoj nesreći 1982.

Linker
14. travanj 2024 02:10