nije znala

Meghan se pokajala zbog onog što je odjenula kad je upoznala kraljicu

Mislila je da ide na ležerni ručak, a ispostavilo se da će upoznati najvažniju osobu u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Kad je Meghan Markle prvi put upoznala Harryjevu baku, pokojnu britansku kraljicu Elizabetu II. u listopadu 2016. godine, odmah je požalila svoj tadašnji izbor outfita.

Naime, američka glumica nije imala pojma da će dan završiti kraljevskim susretom dok je tog jutra odijevala traperice i crni džemper. Mislila je da idu na ležerni ručak u Windsor, a ne na upoznavanje britanske vladarice. No kraljica je odlučila navratiti na ručak u Royal Lodge, a Meghan je morala improvizirati kad je riječ o procedurama koje idu uz upoznavanje vladarice.

Harry u svojoj knjizi "Spare" (Rezerva, op.a.) piše da su već bili na putu za ručak u Royal Lodgeu, u kojem žive princ Andrew i njegova bivša supruga Sarah Ferguson, kad su doznali da će i kraljica navratiti. Meghan je mislila da će tog dana upoznati samo njih, a vijest da će upoznati i kraljicu isprva ju je razveselila.

image

Meghan nije znala koga će upoznati

ANDREW PARSONS/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

"Super, volim bake", rekla je, na što joj je Harry odgovorio da ovo nije bilo kakvo upoznavanje bake.

"Upoznat ćeš kraljicu", dodao je i upitao je zna li se nakloniti.

Odmahnula je glavom, na što je uskočila Ferguson i održala joj kratki tečaj. Harry je odmah primijetio da kraljica nosi haljinu jarke boje i šešir u istom tonu, outfit miljama daleko od Meghaninog jednostavno izbora.

"Vidio sam da Meg žali što je odjenula džemper i traperice. I ja sam požalio svoje pohabane hlače. Nismo to planirali. Htio sam to pojasniti baki, ali ona se odmah bacila na ispitivanje Meghan o njenom posjetu Britaniji.

Harry dalje piše da je kraljica "nakon 20 minuta rekla da ide dalje, pogledala Meghan, mahnula i toplo se nasmiješila".

Charles ne voli šminku i punđe

S druge strane, Meghanino upoznavanje Charlesa prošlo je puno bolje. Izgleda da kralj ne voli kad žene nose previše makeupa pa je Harry upozorio tadašnju djevojku na to prije nego su krenuli u Charlesov dom Clarence House.

"Meg je izgledala prelijepo", napisao je Harry, otkrivši da je nosila široku suknju cvjetnog uzorka. Meghan je tada rekao i da "tata voli kad žene nose raspuštenu kosu", te da se i kraljici to sviđa pa je u nekoliko navrata komentirala Kateinu prekrasnu frizuru.

image

Kad je riječ o ovoj fotki, Charlesu bi se više svidjela Kateina frizura

TIM ROOKE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Za taj sastanak Harry je pripremio Meghan.

"Vježbali smo nekoliko puta. Naklon za tatu. Nazovi ga ‘Vaše kraljevsko visočanstvo‘ ili ‘Sir‘", prepričao je.

Meghan je savjetovao da Charlesa poljubi ako se nagne, a ako ne da se samo rukuje s njim. Kad je riječ o Camilli, Meghan je rekao da nema potrebe da joj se klanja. "Siguran si?", pitala ga je Meghan.

"Nisam mislio da je primjereno", pojašnjava on danas.

Razgovor je nakon upoznavanja ugodno protekao, a Meghan, Camillu i Charlesa povezala je ljubav prema psima.

Linker
17. travanj 2024 22:19