VIŠE NEMA ZABRANA

Meghan Markle vraća se velikoj ljubavi koje se morala odreći zbog braka s Harryjem

Strani mediji došli su u posjed dokumenata podnesenih američkom Uredu za patente i žigove prema kojima bi Meghanin lifestyle blog The Tig mogao biti postati aktivan. Meghan ga je pokrenula 2014., no blog je ugašen samo nekoliko mjeseci prije njezinih zaruka s princem Harryjem i službenog ulaska u kraljevski život.

Iako je je iza nje nekoliko turbulentnih mjeseci, čini se da je Meghan Markle spremna za nove projekte. Nakon lansiranja Netflixovog dokumentarca i krštenja kćeri Lilibet, vojvotkinja od Sussexa će se nakon šest godina vratiti svojoj omiljenoj aktivnosti - bloganju.

image

Od bloganja se oprostila uoči zaruka s Harryjem

SHUTTERSTOCK

Strani mediji došli su u posjed dokumenata podnesenih američkom Uredu za patente i žigove prema kojima bi Meghanin lifestyle blog The Tig mogao ponovno postati aktivan. Meghan ga je pokrenula 2014., no blog je ugašen samo nekoliko mjeseci prije njezinih zaruka s princem Harryjem i službenog ulaska u kraljevski život. U svojoj posljednjoj objavi pod nazivom "The Tig: Zbogom, dragi" Markle se teška srca oprostila od svoje publike i sadržaja.

"Nakon gotovo tri prekrasne godine u ovoj avanturi, vrijeme je da se oprostimo od The Tiga. Ono što je započelo kao moja strast i hobi razvilo se u nevjerojatnu zajednicu inspiracije, podrške izabave. Uljepšalo je moje dane i ispunilo ovo iskustvo s toliko radosti", poručila je tada.

image

Insajderi misle kako bi Meghanin blog mogao postati konkurencija Goopu Gwyneth Paltrow

TIM ROOKE/SHUTTERSTOCK

Inače, The Tig je dobio ime po Meghaninom omiljenom vinu, Tignanello, a u svojim je tekstovima dijelila savjete i preporuke iz različitih područja, od prehrane do zdravlja i wellbeinga. Prema spomenutim dokumentima, nova verzija bloga sadržavat će članke i intervjue o hrani, kuhanju, receptima, putovanjima, odnosima, modi, stilu, dizajnu interijera, lifestyleu, umjetnosti, kulturi i zdravlju. Insajderi tvrde da bi The Tig mogao postati ozbiljna konkurencija Goopu, lifestyle i wellness stranici glumice Gwyneth Paltrow. Također, najavljuju kako bi blog mogao postati aktivan već sljedećeg tjedna, iako službeni datum pokretanja još uvijek nije objavljen.

Linker
25. travanj 2024 04:41