Princ Harry i Meghan Markle
 Getty Images
Povjerila se bliskim ljudima

Meghan Markle provocira Kate i Williama? 'Harry je miljenik, ostali se s time ne mogu nositi. Nastavit ćemo biti iznad ljubomore'

Supruga princa Harryja navodno je prijateljima u razgovoru otkrila da su članovi kraljevske obitelji ljubomorni na nju i Harryja i da je kraljica Elizabeta II bila pod pritiskom da im zabrani brendiranje kao kraljevskog para.

Meghan Markle vjeruje da su princ Harry i ona maltretirani od strane kraljevske obitelji i da im se osvećuju zbog Megxita i želje da se osamostale. Navodno se povjerila svojim najbližim prijateljima nakon što je kraljica zabranila paru da se nakon 1. travnja brendiraju kao kraljevski par. Nakon toga, par je objavio posebnu izjavu u kojoj su se požalili da ih iz Buckinghamske palače tretiraju drugačije od ostalih članova obitelji.

'Meghan je rekla da su ona i Harry ostavljeni bez imalo izbora da naprave išta drugo osim javno se o tome očitovati. Rekla je i da bi se oni trebali u svemu tome osjećati uvrijeđeno. Nisu htjeli kapitalizirati brend kraljevske obitelji niti zlorabiti privilegije koje to nosi', rečeno je Daily Mailu iz krugova bliskih Meghan Markle.

LONDON, ENGLAND - NOVEMBER 09: Meghan, Duchess of Sussex and Prince Harry, Duke of Sussex attend the annual Royal British Legion Festival of Remembrance at the Royal Albert Hall on November 09, 2019 in London, England. (Photo by Chris Jackson/- WPA Pool/Getty Images)
- WPA Pool/Getty Images
Princ Harry i Meghan Markle

Kraljica obožava Harryja, a neki u obitelji s time se ne mogu nositi

Trenutno se Harry nalazi u Edinburghu gdje obavlja posljednje obaveze kao član kraljevske obitelji. Meghan mu se nije pridružila, naći će se s njim u Londonu, no navodno nije sretna s time jer se u Velikoj Britaniji nikako ne osjeća dobro.

"Rekla je da će Harry i ona nastaviti biti iznad ljubomore i sitničavosti i da će se fokusirati na dobre stvari koje su pred njima i na to da sinu budu najbolji roditelji koji mogu", rekao je bliski čovjek.

Meghan navodno vjeruje i da je kraljica bila pod pritiskom da donese ovakve odluke, da sama nije htjela to napraviti sama jer je Harry njezin miljenik.

"Ostali se s time jednostavno ne mogu nositi", povjerila se Meghan prijateljima. Meghan Markle i princ Harry obavljat će kraljevske dužnosti do 31. ožujka, a famozni Megxit dogodit će se 1. travnja. Tada će krenuti u toliko iščekivanu i željenu samostalnost.

LONDON, UNITED KINGDOM - JANUARY 07: Prince Harry, Duke of Sussex and Meghan, Duchess of Sussex gesture during their visit to Canada House in thanks for the warm Canadian hospitality and support they received during their recent stay in Canada, on January 7, 2020 in London, England. (Photo by DANIEL LEAL-OLIVAS  - WPA Pool/Getty Images)
Getty Images
Princ Harry i Meghan Markle

Linker
18. travanj 2024 10:26