NASTAVILA JE PODCAST

Meghan Markle prisjetila se neugodnog pubertetskog iskustva: ‘Bilo je ponižavajuće‘

Vojvotkinja od Sussexa se u novoj epizodi svog podcatsa dotaknula i svog privatnog života te prepričala anegdotu o neugodnoj situaciji koju je doživjela kao tinejdžerica u spa centru.

Meghan Markle je iz poštovanja prema pokojnoj kraljici Elizabeti tijekom perioda žalovanja pauzirala emitiranje svog podcasta ‘Archetypes‘. Nova epizoda njezina podcasta izašla je u utorak, a Meghan i njezine gošće razgovarale su o predrasudama prema ženama azijskog porijekla.

Zanimljivo je kako se vojvotkinja od Sussexa u jednom trenutku dotaknula i svog privatnog života te prepričala anegdotu o neugodnoj situaciji koju je doživjela kao tinejdžerica.

image

U novoj epizodi pričala je o predrasudama

DANIEL LEAL AFP

Meghanine gošće bile su sociologinja Nancy Wang Yuen i novinarka Lisa Ling, a Markle im je ispričala kako se za vrijeme odrastanja u Los Angelesu imala prilike susresti s različitim kulturama i tradicijama.

Istaknula je kako obožava učiti o drugim kulturama te se prisjetila kako je jednom prilikom s majkom posjetila korejski spa centar, u kojima je uobičajeno da se žene skidaju do gola. Meghan je tada bila tinejdžerica te priznaje kako joj je bilo prilično neugodno.

"To je vrlo ponižavajuće iskustvo za djevojku koja je u pubertetu, jer ulaziš u prostoriju u kojoj su žene u dobi od devet do 90 godina i sve hodaju okolo gole i čekaju da ima naprave piling na nekom od onih stolova koji su poredani jedan do drugog. Samo sam priželjkivala bademantil", prisjetila se Markle.

image

Meghan na snimanju

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Ipak, nakon što je prerasla tinejdžersku nesigurnost, Meghan je počela uživati u ritualima s majkom.

"Mama i ja bi se često popele na kat i odmarale u sobi i uživale u zdjeli najfinijih, vrućih rezanaca", ispričala je.

Linker
18. travanj 2024 19:52