Za svaku obitelj

Meghan Markle postaje spisateljica: Priča koju piše temelji se na odnosu dva najdraža muškarca

Dječja knjiga koju je vojvotkinja napisala isprva je bila pjesma koja govori o odnosu između oca i sina.

Dok vojvoda od Sussexa užurbano prirema svoj prvi projekt u suradnji s Netflixom, vojvotkinja od Sussexa obavlja poslove kako bi objavila dječju knjigu. Poznata izdavačka kuća Penguin Random House objavila je da će Meghan Markle izdati knjigu naziva "The Bench", a u njoj će se opisati "posebna veza između oca i sina - opisana kroz majčine oči".

Iako je priča izmišljena, inspirirana je vezom između princa Harryja i bebe Archieja, koji će proslaviti svoj drugi rođendan 6. svibnja. Ugledni ilustrator Christian Robinson potpisuje vizuale za najavljeni projek, a vojvotkinja će također snimiti verziju e-knjige oko cijele priče.

image
Dok čekaju dolazak kćerkice na svijet, Harry i Meghan pripremaju kreativne projekte.
JUSTIN TALLIS AFP

Čitajte i: Meghan i Harry ipak žele pomirenje s obitelji! Njihova bliska prijateljica potpuno je sigurna u to

Prvo je to bila pjesma

"The Bench je započela kao pjesma koju sam napisala svom suprugu za Dan očeva, mjesec dana nakon što se Archie rodio. Ta pjesma postala je priča. Christian je ju je uokvirio ilustracijama - svojim predivnim i eteričnim akvarelima ilustracijama od akvarela, koje su zabilježile toplinu radost i utjehu u vezi koju razvijaju očevi i sinovi iz svih sfera života. To mi je ilo jako važno, radila sam zajedno s Christianom kako bismo opisali tu posebnu vezu kroz inkluzivnu perspektivu. Nadam se da će The Bench dodirnuti svaku obitelj, baš kao što je i moju", kazala je Meghan u objavi za tisak.

Sussexi su trenutno okupirani skorašnjim rođenjem kćeri, koja bi na svijet trebala stići ovog ljeta. "Da imate bilo kakvo dijete, jedno, ili dvoje to je nevjerojatno, ali da imate dječaka, a zatim djevojčicu - što više možete tražiti", otkrio je princ Harry tijekom zajedničkog intervjua s Oprah Winfrey.

Linker
14. travanj 2024 14:12