Eksperti analiziraju

Meghan Markle ovo nije razumjela: ‘Diana je radila kao pas, često nebitne zadatke, prije nego je postala superzvijezda‘

Bivša urednica Vanity Faira i autorica biografije o Lady Di, napravila je usporedbu između nje i supruge Dianinog mlađeg sina, koja joj silno želi nalikovati.

Otkako je ušla u britansku kraljevsku obitelj Meghan Markle konstantno uspoređuju s pokojnom majkom njenog supruga princezom Dianom. Nije ni ona bježala od toga, svojom elegantnom pojavom i modnim kombinacijama, ponekad kao da je i željela evocirati na tu neprežaljenu figuru suvremene povijesti.

Baš zbog toga Meghan se nađe na udaru kritika, ovog puta spomenula ju je bivša urednica Vanity Faira Tina Brown, koja tvrdi da Meghan nije razumjela svoju ulogu nakon što se priključila kraljevskoj obitelji.

image

Princ Harry i Meghan Markle napustili su Britaniju.

ANGELA WEISS/AFP/PROFIMEDIA

Bivša glumica i food blogerica ugledala se u primjer Lady Di i mislila da može ići istim putem, ali Tina tvrdi da Markle nije shvatila "koliko je glupih zadataka" Diana obavila u ime Firme prije nego je postala ikona koja je ostala do današnjih dana.

Kriva vizija

Medijska ekspertica uzela je primjer turneje Meghan Markle i princa Harryja po Australiji. "Nije joj se uopće svidjela. Cijeli taj posao predstavništva u kojem moraš suzbiti svoje mišljenje i zastupati monarhiju, za nju je bio poput kletve. Nije tako vidjela svoju ulogu, nije shvatila koja je svrha njoj i njemu, da bila je jako uspješna, ali nije bilo nešto što je htjela raditi", kazala je Brown, inače biografkinja princeze Diane.

image

Princeza Diana nakon mnogo godina rada postala je humanitarna superzvijezda.

INSTAGRAM PATRICK DEMARCHELIER

"Mislim da je u osnovi promašila to što će se dogoditi kad se priključi kraljevskoj obitelji - ona je vidjela palače i Dianu kao globalnu humanitarnu zvijezdu, ali je zaboravila na 16 ili 17 godina koje je Diana radila kao pas u sklopu kraljevske obitelji, obavljajući vrlo glupe zadatke. Ali na posao je nosila svoju karizmu zbog koje je bila tako posebna", zaključila je.

Linker
13. travanj 2024 04:07