Meghan Markle na konferenciji SXSW

 FRCPHOTO/SHUTTERSTOCK
Progovorila o obitelji

Meghan Markle: "Najviše sam zlostavljanja na internetu doživjela dok sam bila trudna"

Vojvotkinja od Sussexa na konferenciji SXSW u Austinu govorila je o svom iskustvu majčinstva, posljedicama zlostavljanja putem društvenih mreža na njezino mentalno zdravlje, a otkrila je i kakav je njezin suprug kao otac.

Vojvotkinja od Sussexa na konferenciji SXSW u Austinu govorila je o svom iskustvu majčinstva, posljedicama zlostavljanja putem društvenih mreža na njezino mentalno zdravlje, a otkrila je i kakav je njezin suprug kao otac.

Meghan Markle pojavila se na konferenciji SXSW u glavnom gradu Teksasa, Austinu, i pridružila panelu pod nazivom "Breaking Barriers, Shaping Narratives: How Women Lead On and Off the Screen", koji se održao povodom Dana žena. Vojvotkinja od Sussexa govorila je o svom iskustvu majčinstva, posljedicama zlostavljanja putem društvenih mreža na njezino mentalno zdravlje, a rekla je i nekoliko riječi o princu Harryju kao ocu.

"Najviše sam zlostavljanja putem društvenih mreža i interneta doživjela tijekom trudnoće s Archiejem i Lili, ali i u periodu kada su bili novorođenčad", rekla je nekadašnja glumica i zvijezda serije "Suits".

image

Meghan Markle na konferenciji SXSW

FRCPHOTO/SHUTTERSTOCK

"Sretna sam da, među privilegijama koje imam u životu, imam i nevjerojatnog partnera. Moj suprug je sjajan otac i velika podrška meni i mojoj obitelji. To ne uzimam zdravo za gotovo, već vidim kao pravi blagoslov. Ali mnogi nemaju istu razinu podrške. Zbog toga mislim da je važno uvesti zaštitne mjere kako se žene i majke ne bi osjećale još ranjivije na internetu", rekla je i zahvalila 39-godišnjem princu koji je sjedio u publici.

image

Princ Harry bodrio ju je iz publike

SUZANNE CORDEIRO AFP

Vojvoda od Sussexa i sam je nedavno otvoreno govorio o svom iskustvu očinstva. U veljači se pojavio u showu "Good Morning America", gdje je podijelio kako je biti otac dvoje male djece. "Ne mogu vam reći, to je povjerljivo. To je stroga tajna! Ne, šalim se, djeca su super. Rastu kao i sva druga djeca - vrlo, vrlo brzo. Oboje imaju nevjerojatan smisao za humor, nasmijavaju nas, ali i drže prizemljenima svaki dan, kao što to i većina djece čini. Jednostavno sam zahvalan što sam tata", rekao tom prilikom Harry. Svoje stavove o obitelji iznio je još 2022. godine za časopis People.

image

Harry je nekoliko puta govorio o očinstvu

SUZANNE CORDEIRO AFP

"Tijekom vojne službe obećao sam si da ću izaći iz vojske prije nego osnujem obitelj. Mislim da bi razdvojenost tijekom službe bila preteška, a mučila me i misao o tome da bi se život moje obitelji mogao zauvijek promijeniti ako dođe do ozlijede", objasnio je tada princ.

Meghan i Harry vjenčali su se 2018. godine u kapelici St. George u Windsoru nakon dvije godine veze. Prvo dijete, sina Archija, dobili su u svibnju 2019. godine. Kći Lilibet rođena je 2021. godine, nakon što su Harry i Meghan napustili kraljevske dužnosti i odselili se u SAD. Iako nije rođena kao princeza, titula joj je pripala nakon što je njezin djed kralj Charles III. zasjeo na tron, a tada je i njezin stariji brat Archie stekao titulu princa.

Linker
27. travanj 2024 02:30