povratak u Britaniju

Meghan Markle kao zvijezda večeri: U stajlingu snažne boje govorila o svom životu

Vojvotkinja i njezin suprug, princ Harry, vratili su se u Veliku Britaniju kako bi prisustvovali na nekoliko javnih događanja. Prvi je bio One Young World Summit na kojem je Meghan imala glavnu riječ.

Puno se šuškalo proteklih mjeseci hoće li se Meghan Markle i princ Harry vratiti u Veliku Britaniju i posjetiti obitelj. Napokon je došao i taj dan, no par je stigao "preko bare" zbog posve drugog razloga. Naime, sudjelovali su na One Young World Summitu u Manchesteru, gdje je Meghan održala sedmominutni govor o jednakosti spolova i mladim ambicioznim ljudima.

image

Harry je sjedio pored nje u publici, ali nije baš bio dobre volje.

TIM ROOKE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

No, ono što su joj mnogi zamjerili jest to da je progovorila i o sebi te kako se ona u svemu morala izboriti za sebe. Pred 2000 ljudi izjavila je da je "oduševljena" što joj se Harry ove godine može pridružiti jer je Summit bio sastavni dio njezina života prije nego što ga je upoznala.

Vojvotkinja je govorila i o tome kako joj se život dramatično promijenio do 2019. i da se njezin pogled na svijet eksponencijalno proširio nakon što je vidjela globalnu zajednicu očima svog sina Archieja.

Meghan je govorila o tome kada su je prvi put pozvali da bude savjetnica za One Young World 2014. i kako je imala "uštipnite me" trenutak.

image

Meghan Markle u nastupu je pričala i o sebi.

TIM ROOKE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

"I tu sam bila ja, djevojka iz "Suitsa". Bila sam okružena svjetskim vođama, humanitarcima, premijerima i aktivistima prema kojima sam gajila tako duboko i dugotrajno poštovanje i divljenje. I bilo mi je dopušteno sjesti za njihov stol. Bila sam tako oduševljena ovim iskustvom, mislim da sam čak i sačuvala mali papirnati marker sa svojim imenom. To je za mene bio dokaz da sam bila tamo, dokaz da sam pripadala jer istina je bila da nisam bio sigurna da pripadam", rekla je Meghan.

Sve su oči bile uprte u nju i zbog snažne boje koju je izabrala za svoj nastup - odjenula je crveni Valentino komplet od elegantnih hlača i lagane bluze s velikom šal-kragnom koja se inače veže u takozvanu "pussy bow" mašnu, koja simbolizira žensku snagu, ali ju je pustila da pada sa strane.

image

Za nastup je izabrala crveni Valentino komplet.

TIM ROOKE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Meghan voli jednostavne, ali upečatljive lookove pa se potrudila pronaći cipele u istom tonu kao i ostatak outfita; riječ je o modelu Panthere omiljenog brenda Aquazzura. Harry je bio u klasičnom crnom dijelu s bijelom košuljom, a mnogi su na društvenim mrežama komentirali kako baš i nije bio neke volje.

Nakon Manchestera, par bi trebao otići u Düsseldorf gdje će se održati početak priprema za Invictus Games 2023. čiji je Harry pokrovitelj. Zatim se 8. rujna vraćaju u Englesku kako bi uveličali dodjelu nagrada WellChild, no neće se susresti s princom Williamom i Kate Middleton.

Kate i William navodno izbjegavaju kontakt s vojvodom i vojvotkinjom od Sussexa dok ne saznaju što par planira otkriti u svom Netflixovom dokumentarcu i Harryjevoj nadolazećoj knjizi.

Linker
15. travanj 2024 14:10