Getty Images
Živahan dječak

Meghan i Harry s punim rukama posla: Archie vjerojatno već hoda i uživa u svom kalifornijskom domu

Nakon što su odstupili sa svih kraljevskih dužnosti mlada obitelj vojvode i vojvotkinje od Sussexa preselili su u Sjedinjene Države, gdje je njihov sin proslavio prvi rođendan, zbog pandemije uglavnom su zajedno u svom novom domu kraj Los Angelesa.

Sin Princa Harryja i Meghan Markle maleni Archie u ovom je periodu samo što ne hoda i voli život u Los Angelesu, otkrila je stručnjakinja za kraljevsku obitelj. Vojvoda i vojvotkinja od Sussex trenutno sa svojim jednogodišnjim sinom žive u zdanju Tylera Perryja u vrijednosti od 18 milijuna dolara, koje se nalazi u Kaliforniji, tamo su došli nakon što su u ožujku ove godine odstupili sa svih dužnosti kao dio kraljevske obitelji.

"Mislim da u ovom trenu radi prve korake i samo što ne hoda. On je vrlo sretan mali dječačić koji voli život u L.A.-u", kazala je Katie Nicholl u razgovoru za Entertainment tonight. Ova stručnjakinja za kraljevsku obitelj nastavila je objašnjavati kako ovaj par voli svoje obiteljsko vrijeme. "Oboje su vrlo zahvalni na vremenu koje provode kod kuće s Archiejem i gledaju kako radi sve te velike stvari po prvi put".

CAPE TOWN, SOUTH AFRICA - SEPTEMBER 25: Prince Harry, Duke of Sussex and Meghan, Duchess of Sussex tend to their baby son Archie Mountbatten-Windsor at a meeting with Archbishop Desmond Tutu at the Desmond & Leah Tutu Legacy Foundation during their royal tour of South Africa on September 25, 2019 in Cape Town, South Africa. (Photo by Toby Melville - Pool/Getty Images)
Getty Images
Archie je 6. svibnja navršio godinu dana

Otkrila je i kako par još uvijek traži svoj trajni dom, a u zdanju Tylera Perryja ostat će dok ga i ne pronađu.

Sama vojvotkinja je u ožujku spomenula kako njezin sin pokušava hodati, bilo je to tijekom jedne posjete školi u posljednjim dužnostima koje su kao članovi kraljevske obitelji obavljali.

Prvi rođendan u SAD-u

O tome je britanske medije izvijestila lokalna aktivistica za prava žena, koja je za vrijeme posjeta razgovarala s Meghan Markle. "Jednostavno sam je morala pitati o djetetu. Rekla mi je: 'Ima točno deset mjeseci i počinje s pokušajima hodanja'", otkrila je gospođa Dear.

Prvi rođendan Archie je proslavio 6. svibnja u Sjedinjenim Državama u novom domu, njegovi su roditelji već odstupili s kraljevskih dužnosti i smjestili se u zdanju Tylera Perryja. Mama Meghan mu je napravila tortu s jagodama, a tata princ Harry ukrasio je kuću balonima.

Meghan i Harry poduzeli su prve korake prema osiguravanju samostalne egzistencije, nedavnos u potpisali ugovor s uglednom tvrtkom, koja dogovara nastupe slavnih osoba.

Pročitajte i:

Novi posao slavnog para! Harry i Meghan poduzeli prvi veliki korak prema financijskoj neovisnosti

Izolaciju provodi u L.A. s obitelji: Princ Harry otkrio što mu nedostaje iz domovine

Vraćaju se zaboravljene cipele: Neki ih ne vole, ali mnoge dame pa i Meghan Markle ne mogu im odoljeti

Bitka protiv tabloida, Meghan prokazala svoje prijatelje: 'Kraljevska obitelj nije me zaštitila'

Linker
11. travanj 2024 22:41