napala ih poznata novinarka

Meghan i Harry ponovo na meti žestokih kritika: ‘Par licemjernih prevaranata‘

Američka novinarka osula je paljbu optužbi na račun vojvoda od Sussexa te ih prozvala licemjernim lažljivcima koju zagovaraju zaštitu prirode, a nanose joj veću štetu od običnih ljudi kojima se obraćaju

Princ Harry i Meghan Markle ponovno su se našli na meti kritika. Ovaj put ‘par licemjernih prevaranata‘, kako ih je prozvala Megyn Kelly, američka novinarka voditeljica i politička kritičarka, kriv je jer su se nakon proslave kraljičinog jubileja u SAD vratili privatnim avionom iako su veliki zagovornici zaštite okoliša.

Novinarka se prilično žučno obrušila na Harryja i Meghan u britanskom TV showu GB News koju vodi Dan Woottoa te je rekla: "Njihov stav prema zaštiti okoliša je čista prijevara, njihova uloga žrtve je prijevara, njihova navodna potreba za privatnošću je prijevara… I kao sve prijevare, s vremenom se razotkriju."

image

Princ Harry voli prirodu, ali očito ne dovoljno.

GAC/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Kako bi potkrijepila njihov licemjeran stav o zaštiti okoliša, novinarka je pročitala i ulomak Meganinog bloga iz 2016..

"Važno je da nikada ne zaboravimo dobrobit naše dobre stare majke zemlje.", pa je nastavila s optužbama: ‘‘Što bi sada majčica zemlja mislila o otisku ugljičnog monoksida koji je ostavio vaš avion za samo trinaest osoba?‘‘

Nastavljajući isticati njihovo licemjerje, dodala je: "Ovo je isti par koji je vas i vaše gledatelje natjerao da platite 50.000 dolara za bojler za zaštitu okoliša kada su se uselili u Frogmore Cottage, a vas Britance su natjerali i da platite veganske boje za njihovu kuću kako bi njihov stil života bio ekološki. A onda se šuljaju u svom privatnom avionu stvarajući veći ugljični otisak nego što će ga prosječni britanski građanin stvoriti u cijelom svom životu‘‘.

image

Iako zagovara suprotno, Harry vrlo često putuje privatnim mlaznim avionima.

SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Čitajte i : Nakon dugo vremena objavljena fotka malene Lilibet, kćeri Meghan i Harryja

Novinarka je i dodala kako se Harry pokušava izvući izjavama da će svu štetu napravljenu prema prirodi nadoknaditi.

‘‘Zar mislite da je dovoljno platiti nekoj udruzi za zaštitu okoliša da posadi drveće. To su čiste gluposti što će vam reći i ekološke udruge.‘‘, kazala je vrlo oštra Megyn Kelly, očito dobro upućena u sve što radi ovaj globalno slavni par.

Uglavnom, princ Harry i Meghan nikako ne mogu doći na zelenu granu od kada su napustili kraljevsku obitelj i dali kontroverzni intervju Oprah Winfrey. Očitu netrpeljivost doživljavaju na raznim poljima, najviše onim medijskim gdje ih se baš ne štedi. S malom stankom kada su konačno nedavno pokazali svoju ljupku kćer Lilibet.

Linker
19. travanj 2024 05:30