ne staju

Meghan i Harry imaju novi posao! Ambiciozno su krenuli u novi projekt za koji se vjeruje da vrijedi milijune dolara

Nakon što su s Netflixom potpisali višemilijunski ugovor, ‘odbjegli par‘ sada ulazi u svijet financija, jer želi ulaganjem promijeniti svijet i očuvati njegove vrijednosti.

Otkako su se preselili u Kaliforniju, Meghan Markle i princ Harry posvetili su se dobrotvornom radu u sklopu svoje organizacije Archwell i snimanju dokumentaraca u svrhu edukacije, a sada su na službenoj stranici svoje organizacije objavili da kreću i u svijet financija.

Naime, objavili su da su postali utjecajni partneri i investitori u tvrtku za održivo ulaganje Ethic koja je bazirana u New Yorku i rekli da će im ove nove uloge pomoći provesti svoje vrijednosti u djelo.

Čitajte i: Povratak odbjeglog para? Princ Harry i Meghan zatražili sastanak s kraljicom Elizabetom

"Kada ulažemo u sebe, mijenjamo svijet, bilo ulaganjem u vrijeme (kao kroz mentorstvo), ulagnjem u zajednicu (kao kroz volontiranje) ili ulaganjem u fondove (za one koji imaju tu mogućnost). Naši izbori - kako i kamo ulažemo svoju energiju - definiraju nas kao globalnu zajednicu. Smatramo da je vrijeme da je više ljudi prisutno onda kada se donose odluke koje direktno utječu na sve. Želimo preispitati prirodu ulaganja kako bismo pomogli u rješavanju globalnih problema s kojima se svi suočavamo", poručio je kraljevski par.

image
Harry i Meghan žele se posvetiti rješavanju ključnih pitanja našeg vremena
TONY KERSHAW// SWNS/PROFIMEDIA

Strani mediji pišu da su Meghan i Harry odlučili investirati u Ethic, koji raspolaže s 1,3 milijarde dolara, na nagovor prijatelja, ali nije poznato koliko su uložili niti koliko će zaraditi.

"Iz svijeta kojeg dolazim, ne priča se o ulaganju, zar ne? Nemate luksuz ulagati. To zvuči tako otmjeno. Moj suprug već godinama govori da bi htio naći mjesto na kojem se njeguju njegove vrijednosti i da tamo može uložiti svoj novac u te iste vrijednosti", ispričala je Meghan za DealBook.

Čitajte i: Iza njih je težak period! Konačno je poznato jesu li Meghan i Harry požalili zbog napuštanja kraljevske obitelji

"Princ Harry i Meghan, vojvoda i vojvotkinja od Sussexa, dijele mnoge vrijednosti s nama, a vjerujemo i s mnogima od vas. Zato smo toliko uzbuđeni što nam se pridružuju kao utjecajni partneri", poručili su iz Ethica te dodali da su kraljevski supružnici duboko predani rješavanju ključnih pitanja našeg vremena - poput očuvanja klime, ravnopravnosti spolova, zdravlja, rasne pravde, ljudskih prava i jačanja demokracije.

Osim što su ušli u svijet financija, nedavno su potpisali ugovor s popularnim streaming servisom Netflix s kojim će raditi na stvaranju "sadržaja koji informira, ali i daje nadu". Ne zna se točno o kojem iznosu je riječ, ali vjeruje se da je oko 150 milijuna dolara.

Linker
19. travanj 2024 14:56