ROKA/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
U CENTRU PAŽNJE

Meghan i Harry došli na večeru u razvikani restoran, goste iznenadilo njeno ponašanje

Odbjegli kraljevski par bio je prava atrakcija na mjestu događaja, a posjetitelje je upozorio sigurnosni tim da će biti ‘zamoljeni da odu‘ ako ih fotografiraju.

Odbjegli kraljevski par bio je prava atrakcija na mjestu događaja, a posjetitelje je upozorio sigurnosni tim da će biti ‘zamoljeni da odu‘ ako ih fotografiraju.

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa primijećeni su u ponedjeljak navečer kako večeraju u restoranu Locanda Verde u njujorškoj četvrti Tribeca.

‘Bilo je puno, puno osiguranja u cijelom restoranu, ali oni nisu bili u privatnoj prostoriji‘, otkrio je izvor za Page Six, a navodno su Harry i Meghan sjedili zajedno usred užurbanog restorana.

Izvor je dodao da su iz osiguranja upozorili da će svi koji pokušaju fotografirati kraljevski par biti ‘zamoljeni da odu‘. Unatoč upozorenju, izvor je objasnio da su Harry i Meghan obišli restoran, pozdravljali se s posjetiteljima te čestitali rođendan jednom gostu.

‘‘Bila je to proslava rođendana za stolom do njihovog‘‘, rekao je izvor za Page Six.

‘‘Meghan im je prišla i rekla: ‘Želim vam najsretniji rođendan‘. Svi su bili iznenađeni i samo su joj zahvalili", dodao je izvor.

Drugi izvor potvrdio je je par bio dobro raspoložen u restoranu. Meghan io Harry uživali su u obroku koji se sastoji od ricotte od sardinijskog ovčjeg mlijeka, tatarskog bifteka, piemontesea, raviola. Uz to su pili crno vino.

image

Harry i Meghan došli na večeru u restoran Locanda Verde

ROKA/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Meghan je za ovu prigodu odjenula crno-bijeli kombinezon, crne cipele s visokim štiklama i crvenu clutch torbicu. Vojvotkinja od Sussexa, upotpunila je cijeli outfit nakitom te je nosila elegantne zlatne naušnice i vjenčani prsten od 350.000 dolara.

Harry je izabrao ležerniji look, crne traperice, tamnoplavu košulju sa zavrnutim rukama i sive tenisice od brušene kože. Dodao je i dvije narukvice i ogrlicu koju je skrivala košulja.

image

Iako ih se nije smjelo fotografirati, bili su jako srdačni

JOSIAHW/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
Linker
27. travanj 2024 03:03