dječje radosti

Mali šaljivdžija opet u akciji: Princ Louis ušutkivao mamu Kate, beljio joj se, a onda s njom razmijenio zagrljaj

Nakon što je svijet zabavio svojim grimasama na paradi Trooping The Colours, maleni prijestolonasljednik isto je ponovio i na zadnjem danu proslave u čast kraljičina jubileja.

Samo tri dana nakon svojeg šaljivog 'performansa' na balkonu Buckinghamske palače, princ Louis ponovno je privukao najviše pažnje i to na zadnjem danu proslave u čast 70. godina vladavine njegove prabake, kraljice Elizabete II. Louis je u kraljevskoj loži s mamom Catherine i tatom Williamom, sestrom, princezom Charlotte i bratom, princom Georgeom, pomno pratio povorku, barem do onda dok mu nije dosadila.

image

Princ Louis u svom elementu.

RICHARD POHLE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
image

Louisa je morala smirivati i njegova sestra Charlotte.

TIM ROOKE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Naime, protokol nalaže da članovi kraljevske obitelji budu mirni i staloženi, ali djeca su djeca te je logično da ne mogu biti mirni kao njihovi roditelji i starija braća i sestre. Zato je Louis našao načina da mu ne bude dosadno - prstom je pokazivao zanimljivosti u gomili, mrštio se, beljio, dovikivao, mahao pa ga je Kate morala nekoliko puta opomenuti.

Čitajte i: Sve ludorije princa Louisa: Kopao nos, prekrivao uši, vrištao i dobacivao Kraljici koju je to sve zabavljalo

image

Louis je ljutio na mamu Kate što ga opominje pa joj se beljio i pokazivao prst.

JUSTIN GOFF/GOFF PHOTOS/PROFIMEDIA
image

Nakon što se umorio od ludorija, Louis je zagrlio mamu.

STEPHEN LOCK/I-IMAGES/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

U jednom trenutku ju je zagrlio i nešto joj pričao, a u drugom je bio na krilu svog djeda, princa Charlesa koji mu je nešto šapnuo na uho pa se Louis smirio na trenutak.

image

U jednom trenutku je sjeo u djedovo krilo.

TIM ROOKE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Nakon parade, Louis i njegova obitelj ponovno su se pojavili na balkonu palače uz svoju prabaku Elizabetu koja je sve okupljene pozdravila mašući im.

image

Nakon parade, kraljica i obitelj ponovno su okupljene pozdravljali na balkonu palače.

-/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Koliko su Louisove ludorije ljudima simpatične dokazuje Twitter koji gori od fotografija i kolaža malenoga princa od čijih su grimasa već napravljeni memovi. "Kako princ Louis uspijeva izraziti svaki emoji na emoji tipkovnici u jednom dahu? Klinac je genijalan!", stoji u jednom od statusa na Twitteru.

Linker
14. travanj 2024 07:04