Doria Ragland najvažnija je osoba u životu svoje kćeri, uz sina i supruga.
 Getty Images
jedna je mama

Majka Meghan Markle otkrila zašto se nimalo ne brine oko budućnosti kćeri

Poznato je da su Meghan Markle i njezina majka Doria izuzetno bliske, a iako je njezina odluka šokirala mnoge, najbliži član njezine obitelji opet svemu daje pomirujući ton i ponosna je na kći koja je opet pokazala iznimnu snagu.

Samozatajna Doria Ragland nije promijenila puno svoj način života nakon što joj je kći Meghan Markle postala članom kraljevske obitelji. Ona je Meghan uvijek bila bezuvjetna potpora, a tako je i sada nakon njezine odluke da napusti kraljevsku obitelji. 63-godišnja instruktorica joge vjeruje da će njezina kći i iz ove situacije izaći jača nego ikada i da će Meghan i Harry okrenuti novu stranicu.

"Ona je kao osoba iznimno snažna i ne brinem se oko njihove budućnosti", rekla je Doria o kćeri, a njezine riječi prenio britanski The Sun. Pišu i kako Meghanina majka na odluku kćeri i zeta gleda vrlo blagonaklono. S princem Harryjem, kćeri i unukom, tvrde, provela je blagdane u Kanadi, a baka se topi od emocija.

BERKSHIRE, ENGLAND - MAY 18:  Meghan Markle and her mother, Doria Ragland arrive at Cliveden House Hotel on the National Trust's Cliveden Estate to spend the night before her wedding to Prince Harry on May 18, 2018 in Berkshire, England.  (Photo by Steve Parsons - Pool / Getty Images)
Getty Images

"Rekla je da joj je unuk najslađa beba na svijetu", dodao je izvor.

Za razliku od ostatka Meghanine obitelji, Doria je popularna u javnosti i od prvog pojavljivanja, zaradila je samo simpatije rezervirane britanske javnosti. Na dan vjenčanja svoje kćeri odjenula je Oscar de la Renta haljinu koja joj je savršeno pristajala, a sve je osvojila kada je na vjenčanju slobodno pokazivala osjećaje. Gledajući svoju Meghan i Harryja niz lice su joj tekle suze.

WINDSOR, UNITED KINGDOM - MAY 19:  Doria Ragland takes her seat in St George's Chapel at Windsor Castle before the wedding of Prince Harry to Meghan Markle on May 19, 2018 in Windsor, England. (Photo by Dominic Lipinski - WPA Pool/Getty Images)
Getty Images
Majka Meghan Markle Doria Ragland

Meghan uvijek ističe koliko je ponosna na svoju majku. Jednom prilikom izjavila kako je njezina mama kulerica koja je sa 60 godina istrčala maraton te nosi piercing u nosu i dredlokse.

Linker
23. travanj 2024 02:03