CARINA JOHANSEN/AFP/PROFIMEDIA
Što će reći kralj?

Ljubav je pobijedila: Norveška princeza zaručila se za šamana kojeg vole i holivudske glumice

Njezina obitelj nije se oglasila: čini se da nisu oduševljeni budućim zetom, duhovnim učiteljem čije iscjeliteljske moći hvale holivudske glumice Gwyneth Paltrow, Selma Blair i Rosario Dawson

Njezina obitelj nije se oglasila: čini se da nisu oduševljeni budućim zetom, duhovnim učiteljem čije iscjeliteljske moći hvale holivudske glumice Gwyneth Paltrow, Selma Blair i Rosario Dawson

Norveška princeza Märtha Louise izborila se za svoju ljubav i zaručila za muškarca kojeg njezina obitelj ne odobrava. Riječ je o američkom šamanu Dureku Verrettu čije iscjeliteljske moći hvale holivudske glumice Gwyneth Paltrow, Selma Blair i Rosario Dawson.

Upoznali su se, čini se, prije tri godine, (navodno mu je došla kao klijentica), a nedugo nakon sudbonosnog susreta kćer norveškog kralja Haralda V. objavila je na Instagramu zajedničku fotografiju i potvrdila da su u vezi, piše People. Na isti način nedavno je otkrila da joj je tri godine mlađi dečko postavio pitanje koje je već neko vrijeme priželjkivala i darovao joj posebno dizajniran zaručnički prsten sa smaragdom od 3,5-karata optočenom dijamantima, među kojima posebno oblikovano drago kamenje predstavljaju magične elemente zemlje, zraka, vode i vatre.

Čitajte i: Norveška princeza proživljava najteže dane: 'Dugo smo gledali kako propadaš, ostavio si veliku prazninu'

"Presretna sam što svoju ljubav, Shamana Dureka, od sad mogu zvati svojim zaručnikom. Otkako smo zajedno, ima moć nad mojim srcem kako samo srodna duša može imati. Uz njega se razvijam kao osoba, njegova ljubav daje mi poticaj izraziti sve moje potencijale, a uz sve to moj je najbolji prijatelj koji me nasmijava i uz kojeg se ne bojim pokazati mu svoju ranjivu stranu", objavila je 50-godišnja princeza na društvenim mrežama, iako je vijest, iako s početka lipnja nekako prošla "ispod radara".

Podsjetimo, Märtha Louise iza sebe već ima brak s norveškim piscem Arijem Behrom: razveli su se 2016. jer se nije mogla nositi s njegovim problemima s depresijom, a iste godine kad je princeza potvrdila vezu sa šamanom, njezin bivši suprug počinio je samoubojstvo. Dobili su troje djece koje je već prihvatilo šamana kao očuha. Princezini roditelji, kralj Harald i kraljica Sonja, nisu se oglasili.

Linker
29. travanj 2024 00:33