Puste želje, ili?

Kuje opaki plan! Meghan želi šogoricu u svom podcastu

Meghan Markle, supruga princa Harryja, u svojoj emisiji želi ugostiti princezu od Walesa koja u Ameriku stiže s prestolonasljednikom Williamom.

U protokolu britanskog prinčevskog para Williama i Kate početak prosinca je odavno rezerviran za posjet Sjedinjenim Američkim Državama. Ondje će 2. prosinca nazočiti dodjeli nagrada Eartshot, koja se dodjeljuje petorici najistaknutijih pojedinaca i organizacija angažiranih u zaštiti okoliša, bioraznolikosti i sprečavanju širenja sve negativnijih posljedica klimatskih promjena. Svim dobitnicima nagrade pripada i novčani iznos od milijun funti za nastavak rada i započetih istraživanja, a nagrade se ove godine dodjeljuju drugi put.

image

Braća i šogorice ujedinjeni u tuzi za kraljicom Elizabetom II. u Windsoru 10. rujna ove godine

MAUREEN MCLEAN/SHUTTERSTOCK

Iako događaj nema dugu tradiciju, smatra se jednom od najprestižnijih gala svečanosti u kalendarskoj godini, pogotovo otkako su svoj dolazak potvrdili i britanski prestolonasljednik i njegova supruga, princeza od Walesa.

Što je Williamu i Kate još u rasporedu i koliko dugo će ostati u Americi tek će se vidjeti, no posve je izvjesno da će njihov dolazak "preko bare" Meghan Markle pokušati iskoristiti kako bi šogoricu nagovorila da nastupi u njezinom podcastu Archetypes.

image

Jedna od prvih zajedničkih fotografija snimljena je u Norfolku 2017.

GEOFF ROBINSON PHOTOGRAPHY/SHUTTERSTOCK

"Prvi koraci u tom smjeru učinjeni su za vrijeme boravka Meghan i Harryja u Velikoj Britaniji tijekom žalovanja i posljednjeg ispraćaja pokojne kraljice Elizabete II. Princeza od Walesa o Meghaninom prijedlogu se nije izjasnila, što znači da ga nije niti odbila, pa je Meghan Markle taj znak protumačila kao mogućnost da će joj Kate biti gošća u emisiji", izjavio je Neil Sean, komentator događanja na britanskom dvoru na svom YouTube kanalu dodajući kako su Meghanini glavni argumenti poznate velike žene koje su joj već pristale biti gošće poput tenisačice Serene Williams i Mindy Kaling, glumice, scenaristice i producentice.

image

Kate i Meghan u kraljevskoj loži teniskog terena u Wimbledonu 2019.

JAVIER GARCIA/BPI/SHUTTERSTOCK

S druge strane većina ostalih komentatora te je najave popratila riječima u stilu: "Bilo jednom u Americi", "Kad na vrbi rode grožđe" i sličnima, ističući da je realna mogućnost da se nešto tako dogodi u ovom trenutku - ravna nuli.

Ističu da je boravak Harryja i Meghan u Velikoj Britaniji bila kronologija njihove katastrofe u nastojanju da izglade odnose s ostalim članovima kraljevske obitelji, posebno s kraljem Charlesom III. i prestolonasljednikom Williamom.

Nezaboravni prizori nacije i obitelji ujedinjene u tuzi i žalovanju tijekom tjedna žalosti i na samom pogrebu, nisu prikazali pravo stanje odnosa u kraljevskoj obitelji koji su, po svemu sudeći, ostali zategnuti do granice pucanja, drugim riječima - nepromijenjeni. Zbog toga mnogi sumnjaju da će princ William i princeza od Walesa u svom rasporedu pronaći vremena da se uopće vide s Meghan i Harryjem. Osim ako i oni nisu pozvani na svečanost dodjele nagrada Eartshot.

image

Zajedno su sudjelovale u povorci na proslavi Trooping the Colour u lipnju 2019.

DAVID HARTLEY/SHUTTERSTOCK

"Da jesu, onda William i Kate sigurno ne bi potegnuli iz Velike Britanije do Bostona", zaključuju upućeni.

Linker
17. travanj 2024 10:14