Bez djeda i strica

Krštenje princeze Lilibet: Princ Harry i Meghan krstili kćerkicu, William i Charles nisu došli

Iako su pozvali kralja Charlesa i Camillu, kao i princa Williama i Kate Middleton, taj dio rodbine iz Britanije nije došao.

Meghan Markle i princ Harry proslavili su krštenje svoje kćerkice princeze Lilibet Diane. Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa organizirali su krštenje svoje 21-mjesečne kćerkice prošlog petka u malenoj, intimnoj ceremoniji u njihovom domu u Montecitu u Kaliforniji, ekskluzivno je doznao magazin People.

"Mogu potvrditi da je princeza Lilibet Diana krštena u petak 3. ožujka, krstio ju je nadbiskup Los Angelesa, velečasni John Taylor", kazao je predstavnik za medije kraljevskog para nakon što su ih kontaktirali novinari američkog medija.

image

Na krštenju je bila Meghanina majka

BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Dodatne informacije otkrio je upućeni izvor koji kaže da su Meghan i Harry poslali pozivnice i djedu kralju Charlesu, njegovoj supruzi kraljici Camilli, kao i stricu i strini princu Williamu te Kate Middleton, no britanska rodbina nije došla na kršenje.

Insajder je otkrio da je na svečanost došlo između 20 i 30 gostiju, među kojima je bila i Meghanina majka Doria Ragland, kao i Lilibetin kum Tyler Perry, a djevojčica ima i kumu, čije se ime za sada ne zna. Nakon ceremonije sakramenta uzvanici su popodne uživali u serviranoj hrani ali i plesu - u kojem su posebno briljirali Archie i njegova sestrica.

image

Krštenje su organizirali u svom domu u Montecitu

NETFLIX/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Nakon što je njihov djed postao vladar Ujedinjenog Kraljevstva, nakon smrti kraljice Elizabete II. proteklog rujna, 3-godišnji Archie i njegova mlađa sestra Lilibet dobili su titule princa i princeze, prema pravilu koje je uveo kralj George V. davne 1917.

Linker
20. travanj 2024 03:04