promjena u odnosu

Kraljica ‘otpilila‘ Meghan? Otkriveno zašto joj nije čestitala rođendan

Meghan Markle jučer je slavila 41. rođendan, a od britanske vladarice nije dobila javnu rođendansku čestitku.

Čini se da je britanska kraljica Elizabeta II javno otpilila suprugu svog unuka, princa Harryja. Naime, Meghan Markle jučer je slavila 41. rođendan, a od britanske vladarice nije dobila javnu rođendansku čestitku.

Mirror piše da se vjeruje da je Meghan rođendan proslavila u krugu najbližih, supruga Harryja i djece Archieja i Lilibet u njihovom domu. S druge strane oceana, William i Kate Middleton te Charles i Camilla uputili su joj kratke čestitke na svojim službenim profilima na društvenim mrežama.

"Želimo sretan rođendan vojvotkinji od Sussexa", napisali su.

Ubrzo potom oglasili su se Charles i Camilla.

"Sretan rođendan vojvotkinji od Sussexa", bili su još kraći.

image

Jedno od zajedničkih pojavljivanja Meghan Markle i kraljice Elizabete

GOFFPHOTOS.COM/GOFF PHOTOS/PROFIMEDIA

Kraljica joj nije napisala ni to. Otkako su se Meghan i Harry vjenčali 2018. godine, na službenom profilu kraljevske obitelji na Twitteru svake je godine osvanula čestitka za vojvotkinjin rođendan, čak i lani.

Ove godine o Meghan ni riječi, a na profilu se jučer našla zabilješka o posjetu princeze Anne Edinburgu.

Kraljevski dopisnik Daily Expressa Richard Palmer tvrdi da je upečatljiv izostanak čestitke, no dodaje da je najvjerojatnije posljedica nove konvencije.

"Kraljičina web stranica zanemarila je spomenuti Meghanin veliki dan nakon što je odlučeno da će se obilježavati samo rođendani koji završavaju s nulom, kad je riječ o neaktivnim članovima obitelji", pojasnio je.

Linker
18. travanj 2024 05:26