JESUS BRIONES/GTRES/SHUTTERSTOCK
KRALJEVSKA BARBIE

Kraljica Letizia još jednom je oduševila "barbiecore" izdanjem

Za susret s redateljem Martinom Scorseseom, iz ormara je izvukla još jednu bijelo-ružičastu kombinaciju.

Za susret s redateljem Martinom Scorseseom, iz ormara je izvukla još jednu bijelo-ružičastu kombinaciju.

Kraljica Letizia još jednom je pokazala da je sklona barbiecore estetici. Za susret s Martinom Scorseseom, redateljem hvaljenog filma "Killers of the Flower Moon", iz ormara je izvukla još jednu bijelo-ružičastu kombinaciju. Naime, njujorški se redatelj zaputio u Madrid povodom skorašnje dodjele Oscara, a 51- godišnja kraljica odlučila mu je poželjeti dobrodošlicu pa se sastala s njim na Madridskoj filmskoj akademiji.

image

Kraljica Letizia još jednom je pokazala da je sklona barbiecore estetici

NACHO LOPEZ/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

Za ovu prigodu obukla je komade venezuelanske dizajnerice Caroline Herrere. Riječ je o elegantnom bijelom odijelu i ružičastom dugom kaputu koji bi oduševio i suvremenu Barbie, glumicu Margot Robbie. Ovu odjevnu kombinaciju upotpunila je fino pletenim džemperom V izreza u boji lososa i otkačenim Mary-Jane cipelama. Radi se o modelu brenda Patrizia Pepe koji se ističe svojom prljavo ružičastom bojom, blok potpeticom i lakiranim sjajem.

Što se tiče make-upa, odlučila se za smokey eye u smeđoj nijansi, dok je usne istaknula sjajilom. Cijeli look zaokružila je decentnim, okruglim naušnicama brenda Gold & Roses i jednostavnom, bijelom torbicom brenda Furla sa zlatnim detaljima.

image
PPE/THORTON/SIPA PRESS/PROFIMEDIA

Inače, kraljica Letizia je prije udaje za španjolskog kralja Felipea VI. bila uspješna novinarka i televizijska voditeljica u informativnom programu. Supruga je upoznala na novinarskom zadatku 2002. godine, a vjenčali su se u svibnju 2004. u madridskoj katedrali Almudena te dobili dvije kćeri - 18-godišnju princezu Leonor i 16-godišnju infantu Sofiju.

Linker
26. travanj 2024 03:07