Koja carica!

Kraljica Camilla o jedinoj stvari koju ne radi: ‘Nikad me nećete vidjeti takvu‘

Možda niste primijetili, no Camilla cijeli život nosi iste naušnice.

Otkako je postala kraljica supruga, Camilla će moći nositi kudikamo raskošniju lepezu nakita, pa i dragocjenosti iz privatne zbirke kraljice Elizabete. Međutim, godinama je vjerna jednim te istim naušnicama, a tako je i sada, premda joj je kao supruzi kralja Charlesa, na raspolaganju drago kamenje iz sefova kraljevske obitelji.

Ne odvaja se od malih, visećih bisernih naušnica s kopčom od skromnog cirkona. Modni znalci slažu se da joj taj diskretan ukras lijepo stoji, ali sada je kraljica supruga i trebala bi, ako ništa drugo, odati priznanje ukusu članica kraljevske obitelji koje su taj nakit nosile prije nje.

image

Iste naušnice imala je i 2008., na dodjeli nagrada za humanitarni rad.

KATE GREEN/AVALON/PROFIMEDIA KATE GREEN/AVALON/PROFIMEDIA

Međutim, Camilla neće ni čuti. Ne odustaje od omiljenog ukrasa koji je nosila i kada se 2005. udala za princa Charlesa, piše express.co.uk, no sada je pojasnila zašto. Prepričavajući razgovor sa svojim unucima u intervjuu, rekla je:

"Lijepo je biti baka, uživam što povremeno mogu razmaziti unuke, dati malo onoga što im roditelji zabranjuju. Ali neke stvari ne dolaze u obzir. Djevojke se počinju sve ranije šminkati i odijevati poput odraslih žena. Prilično je zastrašujuće vidjeti ih s višestruko probušenim ušima i rekla bih - smiješnom bojom kose. Davno sam odlučila da me unuci nikada neće vidjeti s probušenim ušima".

image

Omiljen ukras joj je zaštitni znak.

RICHARD GILLARD/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Eto, udobne klipse razlog su zbog kojeg nosi uvijek iste naušnice. Budući da dragulji mogu biti i te kako teški i neudobni za uši, koliko god spektakularno izgledali, donijela je mudru odluku.

Linker
05. ožujak 2024 14:21