ujedinjena obitelj

Kraljevska obitelj uzvraća udarac: Kako će Meghan i Harry reagirati na ove snimke?

Iako kraljevska obitelj nije reagirala na dokumentarac Harryja i Meghan, i otrovne strelice koje su poslali na adresu Buckinghamske palače, svojim ujedinjenjem punom osmijeha i poljubaca na božićnom koncertu koji je organizirala princeza od Walesa, odbjeglom paru poslali su jasnu poruku.

Iako baš nije običaj da se ljube u javnosti, kralj Charles III. i kraljica Camilla obasipali su poljupcima princa Williama, Catherine, princezu od Walesa i njihove mališane, princa Georgea i princezu Charlotte. Ovi idilični obiteljski prizori dogodili su se u Westminsterskoj opatiji gdje je Catherine, organizirala Božićni koncert u spomen na preminulu kraljicu.

Pobrinula se i da opatija bude brižno uređena pa su iz Windsor Great Parka stigla božićna drvca koja je donirao kralj Charles, a ona ih je ukrasila crvenim mašnama te kuglicama s medvjedićima Paddington i mini medvjedićima Paddington. Ukrasni medvjedići Paddington, kao ikona britanske dječje književnosti, na drvcima su se našli kao posveta kraljici Elizabeti II. koja je s plišanim medvjedićem snimila komični video povodom njezinog platinastog jubileja.

image

Obitelj ne reagira na napade princa Harryja i njegove supruge Meghan

I-IMAGES/EYEVINE/PROFIMEDIA
image

Blagdanski koncert organizirala je Catherine, princeza od Walesa

THE TIMES-PA/POOL SUPPLIED BY SPLASH NEWS/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Podršku domaćici došli su dati apsolutno svi članovi kraljevske obitelji, uključivši princeze Eugenie i Beatrice koje su jedine u bliskim odnosima s odbjeglim bratićem Harryjem. Bila je to možda najznakovitija poruka koju je kraljevska obitelj mogla poslati Harryju i Meghan koji zbog svog dokumentarca ne silaze s naslovnih stranica svih svjetskih medija, iako su iz Velike Britanije pobjegli upravo zbog "napasnih" medija.

Kraljevska obitelj standardno službeno ne reagira niti na kakve provokacije pa niti na ove koje dolaze od odbjeglih članova njihove obitelji.

image

Na koncert je došla i Williamova setrična Zara Tindall sa suprugom Mikeom Tindallom

THE TIMES-PA/POOL SUPPLIED BY SPLASH NEWS/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA
image

Ujedinjena obitelj na božićnom koncertu u Westminsterskoj opatiji

I-IMAGES/EYEVINE/PROFIMEDIA

No ovo blagdansko ujedinjene cijele obitelji koje je dalo podršku princezi i budućoj britanskoj kraljici govori više od riječi. Imperija uzvraća udarac svom svojom jačinom bez da je ispalila ijedan "metak". No ova gesta će možda ipak osvijestiti princa Harryja, bar u njegovoj intimi, jer kako je rekao: "Meghan je došla u kraljevsku obitelj napustivši stari život samo zbog njega, a on je prije dvije godine napustio svoj život samo zbog nje".

Možda su ipak mogli pronaći neki kompromis, a ne ispaljivati otrovne strelice preko oceana koji ih sada dijeli. Jer navodno su pobjegli od agresivnih medija, a sada istima svoju intimnu pružaju na pladnju.

Linker
25. travanj 2024 02:36