Sve za malenu

Kći Meghan Markle, koja na svijet dolazi na ljeto, od mame će naslijediti dar s posebnim značenjem

Još dok je glumila u seriji ‘Suits‘, vojvotkinja od Sussexa samoj sebi je kupila luksuzan dar kako bi se počastila za snimanje treće sezone te je vrlo brzo shvatila da ga jednog dana želi darovati kćeri.

Meghan Markle i princ Harry su u bombastičnom intervjuu kod Oprah Winfrey otkrili da uskoro očekuju djevojčicu. Njihov jednogodišnji sin Archie na ljeto će dobiti sekicu, koja će, prema odgovorima para, biti njihovo posljednje dijete.

"Imati dijete, pa još i dvoje, to je divno samo po sebi. Ali imati prvo dječaka, a zatim i curicu - što reći, možete li poželjeti išta više od toga? Sad imamo četveročlanu obitelj, a imamo i dva psa", rekao je Harry.

Čitajte i: Ekskluzivno objavili kod Oprah: Meghan Markle i Harry na ljeto očekuju - djevojčicu

Malena će, kada dođe na svijet, ući u obitelj koja će joj pružiti baš sve - ljubav, zaštitu i sve što poželi, a njezina majka u pripremi ima i poseban dar koji će naslijediti njezina djevojčica. U intervjuu 2015. za Hello! Magazine Meghan je otkrila da si je jednom priuštila luksuzni Cartier sat kako bi proslavila ulogu u seriji "Suits", ali i s namjerom da sat bude obiteljsko nasljeđe.

image
Harry i Meghan sa sinom Archiejem.
BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

"Oduvijek sam priželjkivala sat Cartier French Tank. Kad sam saznala da ćemo snimati i treću sezonu serije, koja mi se u to vrijeme činila kao velika prekretnica, potpuno sam se razmahala i kupila dvobojnu verziju sata", otkrila je Meghan koja je na poleđini dala ugravirati posebnu poruku.

Čitajte i: Meghan Markle izgubila drugo dijete: ‘Osjetila sam oštru bol. Pala sam na pod sa sinom u naručju. Znala sam‘

"Na satu je ugravirano ‘Od M.M. za M.M.‘ i planiram ga jednog dana dati svojoj kćeri. Povezanost s njima je ono što takve komade nakita čini posebnima", objasnila je tada Meghan.

Doživjela veliki gubitak

Lijepa vijest da očekuju drugu dijete došla je nakon potresnog iskustva prošle godine kada je Meghan imala spontani pobačaj. U otvorenom pismu za New York Times, Meghan je otkrila da je tijekom 2020. godine izgubila dijete. Opisala je bolno iskustvo gubitka trudnoće.

Čitajte i: Šokantno priznanje Meghan Markle: ‘Nisam više željela biti živa. Harry me samo držao dok sam plakala‘

"Bilo je to uobičajeno srpanjsko jutro. Napravila sam doručak, popila vitamine, pronašla izgubljenu čarapu i pokupila bojice koje su se rolale ispod stolića. Skupila sam kosu i uzela svog sina iz krevetića. Nakon što sam mu promijenila pelenu, osjetila sam oštar grč. Pala sam na pod, s njim u naručju, pjevušeći nam uspavanku da se smirimo. Znala sam, dok sam tješila svoje prvo dijete, da gubim drugo", napisala je potresena Meghan.

"Satima kasnije, ležala sam u bolničkom krevetu i držala supruga za ruku. Smirivao me njegov dlan, iako su nam oboma ruke bile mokre od suza. Buljila sam u bijele zidove i pokušavala shvatiti kako ćemo ovo preboljeti. Dok sam sjedila u bolničkom krevetu, gledajući svog supruga kako mu se lomi srce, shvatila sam da je jedini način da počnemo prebolijevati ono što nam se dogodilo bio pitati ga je li dobro?", zaključila je Meghan Markle u nikad otvorenijem pismu javnosti.

Linker
22. travanj 2024 09:38