na lekciji golfa

Kate nije mogla zaustaviti hihotanje! U braku kraljevskog para i dalje vlada prava zaigranost

Princ William i Kate Middleton posjetili su Durham u Engleskoj, gdje su podržali projekt Cheesy Waffles. Vratili su se kraljevskim dužnostima i pomogli projektu koji pomaže mladima s posebnim potrebama.

Manje od tjedan dana otkad su se, nakon pauze zbog smrti princa Phillipa 9. travnja, vratili svojim službenim dužnostima princ William (38) i Kate Middleton (39) posjetili su Durham u Engleskoj, gdje su podržali projekt Cheesy Waffles.

Vojvotkinja i vojvoda od Cambridgea pored službenih dužnosti dobro su se zabavljali igrajući golf, upijajući svaki savjet djece i ostalih članova organizacije. U jednom je trenutku Kate zamahnula štapom i urnebesno promašila lopticu, na što su se oboje dobro nasmijali, dok je drugi pokušaj bio puno uspješniji pa je za njega čak dobila i pljesak.

image
ANDY COMMINS/WPA POOL/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

William je pokazao spretnost u golfu i vrlo se ozbiljno primio igranja dok Kate većinu vremena nije mogla zaustaviti hihotanje.

"Zahvaljujemo organizatorima projekta Cheesy Waffles na lekciji golfa, sigurno ćemo se vratiti po još", napisao je par na svom Instagram profilu. Riječ je o projektu kojim se mladima s posebnim potrebama, u dobi od 7 do 30 godina putem niza aktivnosti pruža prilika za razvoj. Dobivaju i podršku od The Keya, humanitarne organizacije za mlade koja surađuje s organizacijama širom sjeveroistoka Engleske, a jedna je od 26 organizacija koje su vojvotkinja i vojvoda izabrali 2011. godine i donirali im novac iz fonda za kraljevsko vjenčanje.

image

ANDY COMMINS/WPA POOL/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Ranije tijekom dana, par je posjetio Manor Farm gdje su nosili usklađena odijela. Neke posebne trenutke s putovanja podijelili su putem Instagrama, uključujući Williama u vožnji traktora i Kate koja se igrala s jarcem.

Kraljevski par, koji će 29. travnja proslaviti deset godina braka, vratio se obavljanju službenih dužnosti u srijedu 21. travnja, tijekom posjete eskadrili East Ham zrakoplovnog korpusa u istočnom Londonu. U posljednje su vrijeme bili u sjeni vijesti o sprovodu princa Phillipa 17. travnja, na kojem su se prvi put od "kobnog intervjua" kod Oprah sastali s princom Harryjem (36). Ipak, "odbjegli princ" nije uspio vidjeti njihovu djecu, princa Georgea, princezu Charlotte i princa Louis. On je, naime, osim na dan sprovoda, kojem djeca nisu prisustvovala i privatnog sastanka s kraljicom, ostatak vremena bio u samoizolaciji u Frogmoreu.

Čitajte i: Život je krenuo dalje! Princ William i Kate Middleton pojavili se u javnosti nakon pogreba princa Philipa

Čitajte i: Predivnom bisernom ogrlicom Kate Middleton na ispraćaju princa Philipa odala počast dvjema ženama

Čitajte i: Proračunata Kate Middleton nakon pogreba napravila je nešto o čemu danas priča cijeli svijet!

Linker
19. travanj 2024 21:54