Kensington Palace / Twitter
IDEALNA ZA BOŽIĆNE PARTYJE

Kate Middleton zasukala je rukave i pripremila slastice s Mary Berry, ali svima je za oko zapela haljina

Božićne želje obožavatelja kraljevske obitelji su se ostvarile: vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea udružili su snage s legendarnom kuharicom i spisateljicom Mary Berry u posebnoj emisiji koja će uskoro biti prikazana na BBC-u, a već je krenula i pomama za haljinom koju Kate nosi, a idealna je za blagdanske prilike.

Vojvotkinja Catherine i princ William dio su posebne božićne emisije kuharice Mary Berry koja će biti prikazana 16. prosinca. Trio se udružio kako bi zahvalili svima koji će Božić provesti radno, a za njih su pripremili posebnu gozbu. Mary je izvukla najslasnije recepte, dok su vojvoda i vojvotkinja pokazivali svoje kulinarske vještine i pomagali joj u pripremi slastica.

Posebno emisija zvat će se "A Berry Royal Christmas", trajat će sat vremena, a emitirat će se 16. prosinca. Već je sama najava specijala izazvala veliku pozornost, a mnogima se svidjela i haljina koju je Kate odabrala za božićni specijal. 37-godišnja vojvotkinja nosila je crvenu haljinu dizajnerice Alessandre Rich, koja se nazirala ispod crne pregače.

Midi haljina je malo prilagođena za vojvotkinju pa je dodana mašna na gornji dio, gdje je inače prorez, ali su zadržani ostali elementi poput naglašenih rukav. Kreacija je dostupna na Net-A-Porteru po cijeni od 1690 eura, odnosno 12500 kuna. Ipak, dostupne su tek veličine 36 i 38, dok su svi ostali mode rasprodani, a samo je pitanje vremena kada će biti i ostali.

Net-A-Porter

Linker
19. travanj 2024 22:46