ovo nije očekivala

Karijera Meghan Markle ide uzlaznim putem: Nominirana je za prestižnu nagradu

Njezin podcast

Meghan Markle već neko vrijeme vodi svoj podcast "Archetypes" u kojem je već ugostila mnoge zvijezde poput Paris Hilton, Mariah Carey i Serene Williams, a sada je primila sretnu vijest.

Naime, njezin podcast nominiran je za nagradu ‘People‘s Choice Award‘ u kategoriji pop podcasta godine, a tematski obrađuje probleme s kojima se publika može povezati.

Vijest je na društvenim mrežama podijelila voditeljica audio odjela Meghanine tvrtke Archewell Rebecca Sananès i pozvala pratitelje da glasaju za Archetypes.

Meghan u svojem podcastu često ispriča neke detalje iz vlastitog života, bilo sadašnjeg ili djetinjstva pa smo saznali da je imala vrlo neugodno iskustvo dok je bila u pubertetu.

Jednom prilikom je s majkom Doriom Ragland posjetila korejski spa centar, u kojima je uobičajeno da se žene skidaju do gola. Meghan je tada bila tinejdžerica pa je otkrila da joj je bilo prilično neugodno.

"To je vrlo ponižavajuće iskustvo za djevojku koja je u pubertetu, jer ulaziš u prostoriju u kojoj su žene u dobi od devet do 90 godina i sve hodaju okolo gole i čekaju da ima naprave piling na nekom od onih stolova koji su poredani jedan do drugog. Samo sam priželjkivala bademantil", rekla je Markle.

No, nakon što je prerasla tu nesigurnost, počela je uživati u tom ritualu s majkom. "Mama i ja bi se često popele na kat i odmarale u sobi i uživale u zdjeli najfinijih, vrućih rezanaca", otkrila je vojvotkinja.

Također je otkrila naviku koju je stekla kad se vratila u Sjedinjene Države - ispijanje kave. Na pitanje što je potaknulo njezinu odluku da ponovno počne piti kavu, Meghan je otkrila: "Valjda zato što se život počeo vraćati i kada dođu gosti... i kada imate sastanke... To je ritual".

Linker
19. travanj 2024 00:33