World Rights, No United Kingdom Rights,Image: 774872745, License: Rights-managed, Restrictions: -GBR, Model Release: no, Credit line: The Telegraph-PA/POOL supplied by Splash News/SplashNews.com/Splash/Profimedia

 THE TELEGRAPH-PA/POOL SUPPLIED BY SPLASH NEWS/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PRO
Bračne svađe

Kada leti perje: Burne svađe Kate i Williama često završavaju gađanjem jastucima

Prema neimenovanom izvoru iz Kensingtonske palače, zbog nepredvidljivog temperamenta princa Williama, Catherine ga tretira kao četvrto dijete, a njihove svađe navodno nisu toliko rijetke iako za javnost izgledaju kao par iz bajke.

Prema neimenovanom izvoru iz Kensingtonske palače, zbog nepredvidljivog temperamenta princa Williama, Catherine ga tretira kao četvrto dijete, a njihove svađe navodno nisu toliko rijetke iako za javnost izgledaju kao par iz bajke.

Kako tvrde izvori iz Kensingtonske plače, princeza Catherine svog supruga, kraljevića Williama, tretira kao četvrto dijete, i to zbog njegovih učestalih nekontroliranih napadaja bijesa. I to onakvih pomalo nezrelih, kao kada se dijete baci na pod u dućanu jer mu mama ne želi kupiti čokoladu ili sladoled. Iako su zajedno skoro dva desetljeća i bez sumnje njihova ljubav počiva na uzajamnom poštovanju i uvažavanju, očito je privatna slika budućeg britanskog kralja sasvim drugačija u četiri zida od one koju predstavljaju u javnosti. Princ William navodno je već dugo poznat kao osoba koja često mijenja raspoloženja pa među bliskim osobama nosi nadimak - kratki fitilj.

A kao i u svakom braku, par ima svoje uspone i padova, ali najviše zahvaljujući nepredvidljivom Williamu. No, njegov dugogodišnji ‘trening‘ za kraljevsku funkciju kao i princezino prihvaćanje i poštivanje uloge koju je dobila ulaskom u kraljevsku obitelj, sve razmirice ostaju unutar njihove palače, a osmijesi su rezervirani za javnost i kamere.

image

Dobro je dok se par ne gađa čašama

MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

‘‘Za razliku od ‘običnih‘ parova koji se u jeku svađe gađaju tanjurima i vazama, Kate i William to rade nešto nježnije - s jastucima.‘‘, kazao je magazinu Express kraljevski novinar Tom Quinn pozivajući se na neimenovani indiskretni izvor koji je radio u kućanstvu princa i princeze od Walesa.

A uspješnost njihovog braka koji na van s troje slatke djece izgleda besprijekorno, navodno je rezultat mantre pokojne kraljice Elizabete II. - nikad se ne žali, nikada ne objašnjavaj. Upravo one zbog koje je iz Velike Britanije utekao Williamov mlađi brat, princ Harry.

Linker
05. svibanj 2024 21:13