STRASTVENI SUSRET

Javila se ‘starija žena‘ s kojom je princ Harry izgubio nevinost: ‘Bilo je brzo, divlje...‘

Jedno od otkrića iz memoara "Spare" o kojem se mnogo pričalo bilo je ono da je princ Harry izgubio nevinost sa starijom ženom i to u polju. Sada se javila žena koja tvrdi da je to bila ona.

Bio je to strastven susret između dvoje prijatelja koji su se išuljali iz puba da zapale cigaretu, a na kraju preskočili ogradu kako bi vodili ljubav u polju, zaštićeni od pogleda samo gustom živicom. Tim je riječima princ Harry opisao svoj gubitak nevinosti u srpnju 2001. godine, kada je imao 16 godina. Taj zapis vjerojatno bi ostao čak i neprimijećen da princ nije otkrio dodatne detalje u memoarima. Čim je napisao da se radilo o "starijoj ženi" svi su krenuli nagađati o kome bi se moglo raditi. I dok su mnogi mislili kako se radi o glumici Elizabeth Hurley, što je doseglo takve razmjere da ih je čak odlučila i demantirati, sada se javila žena o kojoj cijeli svijet priča.

Radi se o Sashi Walpole, kako piše Daily Mail, nekadašnjoj prijateljici princa Harryja i radnici u konjušnici Highgrove kralja Charlesa. Od Harryja je starija samo tri godine, a cijela afera dogodila se na proslavi njezinog 19. rođendana. Sasha je otkrila da je prvi potez napravio Harry iza The Vine Tree puba u Wiltshireu, i da je - dok su njih dvoje uživali u strastima - princa tražio njegov zaštitar kojem je uspio pobjeći iz vida.

"Počeo me ljubiti. Bilo je strastveno, intenzivno. Oboje smo znali. Od poljupca do poda nije prošlo mnogo", izjavila je Sasha koja je danas vozačica bagera i majka dvoje djece.

"Bilo je strastveno, brzo, između dvoje prijatelja. Bilo je eksplozivno, znali smo da ne bi to trebali raditi. Ali on za mene nije bio princ Harry, on je bio Harry, moj prijatelj i situacija je malo izmakla kontroli. Bilo je pomalo zločesto jer se, na neki način, nije trebalo događati", izjavila je i dodala kako ništa od toga nije bilo planirano te da nije znala da je za Harry to prvi seksualni odnos.

"Nije djelovao nevino, činilo se da zna što radi. Bilo je brzo, uzbudljivo, divlje. Oboje smo bili pijani. Da nismo, ne bi se ni dogodilo", otkrila je Sasha i dodala kako je smeta što je Harry ili njegovi ljudi nisu upozorili da će sve biti objavljeno u memoarima te priznala kako je sve zastrašujuće točno opisano. Nakon te večeri svaki je kontakt prekinut. Više se nisu vidjeli ni razgovarali, ali Sasha kaže da nije bila povrijeđena.

"Mnogo se toga događalo u njegovom životu, čega ja tada nisam bila svjesna. Nikada nisam niti pomislila da bi sve moglo završiti vezom - ničega nije bilo prije, pa zašto bi bilo poslije. Bio je to čisti trenutak opijenosti. Jednostavno smo se nakon toga razišli. Nije mi smetalo i ne žalim ni zbog čega", poručila je.

Linker
20. travanj 2024 13:09