Druga strana priče

Iz minute u minutu! Na Gloria.hr pratite intervju stoljeća - Meghan Markle i Harry s Oprah

Cijeli svijet sa zanimanjem iščekuje noćašnje gostovanje odbjeglog kraljevskog para - vojvotkinje Meghan i princa Harryja - koji je najveća televizijska zvijezda Oprah Winfrey pridobila da baš njoj otkriju intimne detalje od kojih strepi kraljica Elizabeta. Ono će suprotno prvotnim najavama trajati - ne sati i pol, već puna dva sata!

Samo dan nakon što su objavili vijest da iščekuju drugo dijete, princ Harry i Meghan Markle otkrili su i kako će gledatelji diljem svijeta uskoro moći čuti njihovu priču u intervjuu sa slavnom Oprah Winfrey (67).

I došao je taj trenutak - dogodit će se noćas, u 8 sati navečer po američkom vremenu ili 2 sata ujutro po našem, a prikazivat će ga televizijska kuća CBS, kojoj je to nakon duge tri godine uspjelo baš zahvaljujući kraljici intervjua, koja je prijateljica vojvotkinje od Sussexa (39), inače bivše američke glumice.

Praćenje ovog, kako ga mnogi nazivaju - intervjua stoljeća, pratite u realnom vremenu i na portalu Gloria.hr!

NE PROPUSTITE - NOVI DETALJI IZ MINUTE U MINUTU

PRIČA IZA KAMERE: Sve što trebate znati o intervjuu koji smo čekali pune tri godine!


Intervju, podsjetimo, dolazi u vrlo nezgodnom trenutku za britansku kraljevsku obitelj, koja je, kako smo već i izvještavali, čak i preko britanske javnosti pokušala apelirati na mladi par da odgode intervju. Razlozi za to su kraljičin skorašnji rođendan te činjenica da je princ Phillip već puna dva tjedna u bolnici. No, čini se, to ih nije spriječilo u naumu da javnost dozna šo se zapravo dogodilo. Složni su Harry i Meghan, sad je svima jasno, kako je došlo vrijeme da svi detalji prijepora u naizgled idealnoj kraljevskoj obitelji napokon izađu na vidjelo.

POVRATAK KRALJICE INTERVJUA! OČI CIJELOG SVIJETA JOŠ JEDNOM SU UPRTE U OPRAH WINFREY

Obožavatelji Meghan Markle i princa Harryja širom svijeta, kao i novinari, ne mogu dočekati najavljeni intervju u kojem će taj slavni par svijetu napokon ispričati svoju stranu priče, koji su toliko odgađali.

I došao je taj trenutak - dogodit će se noćas, u 8 sati navečer po američkom vremenu, a prikazivati će ga televizijska kuća CBS, kojoj je to nakon duge tri godine uspjelo baš zahvaljujući kraljici intervjua - Oprah Winfrey.

NIKOME DRUGOM TO NIJE POŠLO ZA RUKOM: Kako je Oprah uspjela dobiti intervju stoljeća?

U prvom će dijelu Oprah s Meghan razgovarati o braku, majčinstvu, filantropiji, ali i o tome kako funkcionira pod pritiskom javnosti, koji nije ništa manji otkako su se doselili u SAD-e.

U drugom dijelu će im se pridružiti i Harry te će se dotaknuti teme preseljenja u Ameriku, budućnosti i skorašnje prinove.

Sudeći prema objavljenom isječku, bit će to uistinu iskrena rasprava o privatnim borbama para.


Je li odabrala šutjeti ili je ipak bila ušutkana, izjave kako joj je uopće nevjerojatno zamisliti da je kraljevska obitelj mislila da će šutjeti o svemu što je zbog njih prošla te znakovita rečenica "Već je puno toga izgubljeno!", samo su neki od naglasaka iz intervjua s Meghan, gdje se na trenutke bez ikakve sumnje u njezinim očima sjajila suza. Kad se dvjema damama u intervjuu priključi Harry, čut ćemo i kako se on osjećao znajući kroz što prolazi odabranica njegova srca.

Linker
20. travanj 2024 01:47