BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Vječno dijete

Harry krenuo ženinim stopama i oduševljen je angažmanom: 'Odrastao sam uz crtić Tomica i prijatelji'

Vojvoda od Sussexa prihvatio je jedan neobičan angažman kojim će obilježiti slavljeničku epizodu poznate serije crtanih filmova, koju je, kako tvrdi i sam kao dijete volio gledati.

Iako su se u Engleskoj pribojavali odlaska omiljenog princa iz zemlje, Harry je čini se tamo prisutan, ako ne više, onda jednako kao i prije. Vojvoda od Sussexa tako će se uskoro pojaviti u posebnoj epizodi poznate dječje emisije "Tomica i prijatelji". I dok se nagađa od čega će Sussexi živjeti, hoće li Meghan ponovno početi glumiti, Harry je prvi u obitelji koji je dobio 'glumački' odnosno spikerski angažman.

Kako bi obilježili 75. godišnjicu izdanja serije knjiga "Lokomotiva Tomica", po kojoj se 1984. počela snimati i serija crtića dobro poznata i hrvatskim mališanima, Harry je snimio uvod u tu svečanu epizodu.

I princ obožava crtić

"Lokomotiva Tomica bio je utjeha i poznato lice u mnogim obiteljima posljednjih 75 godina, zabavlja, podučava i inspirira djecu o bitnim temama kroz uzbudljive priče i likove. Ja imam lijepa sjećanja na odrastanje uz "Tomicu i prijatelje" koji me vozio do novih mjesta sa svojim avanturama", kazao je Harry u objavi vezanoj za svoj angažman.

Ferrari Press Agency
Ref 11679
Harry  1
28/04/2020
See Ferrari text
Picture must credit: Mattel

Self-exiled British Royal Prince Harry has recorded a message to celebrate the 75th anniversary of children’s favourite Thomas the Tank Engine .Duke of Sussex introduces a new story  called Thomas and Friends: The Royal Engine, which has a storyline that includes his father and grandmother, Prince Charles and the Queen, as animated characters.  Proceeds from the anniversary edition are being donated to environment and sustainability projects under Harry's Travalyst project. The 22-minute special -also features a royal train named the Duchess of Loughborough. His wfe Meghan Meghan has carried out similar work in the wake of seeking financial independence and moving to the US, narrating the Disney+ documentary Elephant which started streaming on April 3, three days after she and Harry officially quit royal life.  Harry’s introduction was recorded in January before his move overseas.He  is seen sitting in an armchair, reading from a book about the train's adventures. A donation from the recording was made to charity.

OPS: Prince Harry reads the story.Still image taken from the new animated special
Mattel / Ferrari / Profimedia
U slavljeničkoj epizodi 'pojavljuju' se mlada kraljica Elizabeta i princ Charles

U ovoj obljetničkoj epizodi "Thomas & Friends: The Royal Engine" pojavit će se i animirani lik mlade kraljice Elizabete i princa Charlesa, a lokomotiva Tomica putuje u London kako bi dobio posebno odlikovanje Buckinghamske palače.

"Iznimno sam ponosan što su me zamolili da sudjelujem u ovoj posebnoj epizodi. "Tomici i prijateljima" želim vrlo sretnu obljetnicu", rekao je princ. Ova obljetnička epizoda "Tomice i prijatelja" bit će dostupna od 1. svibnja na Netflixu.

Pročitajte i:

Linker
24. travanj 2024 06:17