Fotografije ne lažu

Harry i Meghan nikad sretniji u prvom izlasku nakon izbacivanja iz britanskog doma

Između automobila i ulaza u restoran Meghan i Harry držali su se za ruke, smijali, a nisu im smetali ni fotografi.

Meghan Markle i princ Harry izašli su na romantičnu večeru u Los Angelesu, a fotografije koje su se pojavile dokazuju da je par bio iznimno dobro raspoložen, usprkos kišnom vremenu i činjenici da ih je kralj Charles navodno izbacio iz njihovog britanskog doma kuće Frogmore Cottage. Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa stigli su u popularno mjesto u Hollywoodu, San Vicente Bungalows, vrhunski restoran u koji zalaze moćnici filmske industrije.

image

Par je iznimno dobro raspoložen otišao na večeru

THE DAILY STARDUST/SHOTBYNYP/MEGA/BACKGRID/PROFIMEDIA

Bivša glumca izgledala je elegantno u crnim kožnim hlačama i crnim cipelama na visoku petu, koje je kombinirala s elegantnim kardiganom-mantilom u bež boji. Princ Harry je nosio sportsku kombinaciju traperica, plave majice i sivog kardigana te plavih cipela-tenisica.

Par je izgledao vrlo sretno i bezbrižno iako su se opet, po tko zna koji put, našli na naslovnicama svjetskih medija jer se saznalo da ih je britanski kralj Charles III odlučio deložirati iz njihovog britanskog doma, kuće Frogmore Cottage. Navodno se to dogodilo samo 24 sata nakon što je Harry 10. siječnja objavio memoare nazvane "Rezerva". Između automobila i ulaza u restoran Meghan i Harry držali su se za ruke, smijali, a nisu im smetali ni fotografi. Ovo je ujedno i prvi izlazak para nakon objave Harryjevih memoara.

image

Meghan Markle i princ držali su se za ruke

THE DAILY STARDUST/SHOTBYNYP/MEGA/BACKGRID/PROFIMEDIA

Ovih dana saznalo se za iseljenje iz kuće u kojoj su živjeli do "Megxita", ali i u kojoj su ostali poslije smrti kraljice Elizabete II. Navodno za selidbu imaju vremena do krunidbe novog kralja, koja je zakazana za 6. svibnja. Kakjo tvrde izvori, Sussexi misle da je ta odluka "okrutna". "Sve se čini vrlo konačnim i poput okrutne kazne. Kao da ih obitelj želi zauvijek izbaciti iz slike... U početku su im dani samo tjedni, ali sada imaju vremena barem do krunidbe", kazao je za američke medije upućen izvor.

Linker
17. travanj 2024 10:43