mali slavljenik

George slavi deveti rođendan: Objavljen slatki portret koji je fotkala mama Kate

Fotografija je nastala na obiteljskom odmoru ranije ove godine, a na njoj unuk kraljice Elizabete nosi plavu polo majicu i široko se smiješi u kameru.

Princ George slavi deveti rođendan, a tradicionalno njegovi ponosni roditelji objavili su mališanov portret.

"George puni devet godine", napisali su na društvenim mrežama, uz emojije torte i balona.

Kako se doznaje, fotografija je nastala na obiteljskom odmoru ranije ove godine, a na njoj unuk kraljice Elizabete nosi plavu polo majicu i široko se smiješi u kameru.

"Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea sa zadovoljstvom mogu podijeliti novu fotografiju princa Georgea uoči njegovog sutrašnjeg devetog rođendana", objavili su ponosni roditelji.

Kao i ranijih godina, osoba iza fotoaparata Georgeova je majka Kate Middleton. Istu ulogu preuzima i kad Georgeovi mlađi brat Louis i sestra Charlotte slave rođendane.

Kate i William objavili su službene portrete baš za svaki Georgeov rođendan. Tradiciju su započeli fotografijama na kojima su svi troje u Londonskom prirodoslovnom muzeju na izložbi leptira.

image

Princ William, Kate i jednogodišnji George

JOHN STILLWELL/POOL/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

Ljeto koje je u tijeku George će dugo pamtiti. Osim što je prvi put uživo gledao finale Wimbledona, upoznao je i pobjednika Novaka Đokovića koji mu je dao da pridrži trofej. Pred njim je ovog ljeta i prva selidba. Naime, Kate i William se, prema pisanju britanskog tiska, namjeravaju preseliti iz Kensingtonske palače u novu rezidenciju u Berkshireu, Adelaide Cottage na imanju Windsor.

image

Izlazak Kate Middleton iz rodilišta izazvao je veliku pažnju

DOMINIC LIPINSKI/PA IMAGES/PROFIMEDIA
Linker
24. travanj 2024 07:18