Uz mnoga poznata lica

Elitno društvo za viši cilj! Andrej Plenković uz Harryja i Meghan u velikoj globalnoj inicijativi!

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa posebni su gosti humanitarnog koncerta ‘Vax Live‘ koji će se početkom svibnja održati u Los Angelesu, a od političkih imena pozvani su predsjednik SAD-a i hrvatski premijer.

Početkom sljedećeg mjeseca, točnije 8. svibnja, održat će se veliki humanitarni koncert "Vax Live" u Los Angelesu na stadionu SoFi Stadium. Naime, njime se želi podići svijest o važnosti cijepljenja, a kako bi ovaj projekt bio uspješan, pozvana su mnoga poznata lica. Među glavnim gostima su princ Harry i Meghan Markle, predsjednik SAD-a Joe Biden i prva dama Jill Biden te potpredsjednica Kamala Harris, piše BBC.

Čitajte i: Kraljevskoj obitelji laknulo, već imaju i novi adut: ‘Palača je mirnije mjesto otkako su Harry i Meghan otišli‘

Organizator je pokret Global Citizen, cijeli događaj vodi pjevačica Selena Gomez, a osim nje nastupat će i Jennifer Lopez, Eddie Vedder iz Pearl Jama, Foo Fighters i mnogi drugi. Od političkih imena pozvani su francuski predsjednik Emmanuel Macron, kanadski premijer Justin Trudeau i hrvatski premijer Andrej Plenković.

image
Joe i Jill Biden također će prisustvovati koncertu.
JIM WATSON/AFP/PROFIMEDIA

Čitajte i: Harry skoknuo do plaže s najdražim dlakavcem: Dok je ljubimac veselo trčakarao, princ mu je bacao lopticu

Ipak, Plenković neće letjeti u Los Angeles, već će se u koncert uključiti putem videa kako bi pružio podršku inicijativi. Sav prikupljen novac iskoristit će se za kupnju cjepiva i donirati zemljama koje nisu u mogućnosti kupiti dovoljno doza od proizvođača.

"Svi ćemo imati koristi, svi ćemo biti sigurniji, kad svi, svugdje imaju jednak pristup cjepivu", poručili su Harry i Meghan. Osim navedenih gostiju, očekuju se i Ben Affleck, Sean Penn, Chrissy Teigen, David Letterman, Gayle King, Jimmy Kimmel i drugi.

Linker
25. travanj 2024 00:24