Uvijek elegantna Letizia

 R. SMITH/SIPA PRESS/PROFIMEDIA
Omiljeni događaj

Elegantna kraljica Letizia prisjetila se starih dana

Nekadašnja novinarka sa suprugom, španjolskim kraljem Felipeom VI. dodijelila je prestižne novinarske nagrade u Madridu i zadivila prisutne elegancijom.

Nekadašnja novinarka sa suprugom, španjolskim kraljem Felipeom VI. dodijelila je prestižne novinarske nagrade u Madridu i zadivila prisutne elegancijom.

Prije udaje za sadašnjeg kralja, kraljica Letizia bila je televizijska novinarka. Nakon udaje, redakciju je zamijenila dobrotvornim radom i praćenjem supruga na službenim prigodama, stoga ne iznenađuje što ne propušta doći na dodjelu Međunarodnih novinarskih nagrada "Mariano de Cavia", "Luca de Tena" i "Mingote" u Madridu. Protokol predviđa da priznanja uruči dobitnicima sa suprugom, španjolskim kraljem Felipeom VI. Nakon dodjele uvijek elegantna Letizia koristi priliku održati kontakt s bivšim kolegama iz struke, piše portal Esuero. Tako je bilo i na ovogodišnjoj dodjeli prestižnih priznanja: diplomantica novinarstva na Sveučilištu Complutense u Madridu, koja je magistrirala na Institutu za studije audiovizualnog novinarstva i do tridesete godine izgradila respektabilnu reportersku karijeru, uživala je u druženju sa sedmom silom.

image

Kraljica Letizia sa suprugom, španjolskim kraljem Felipeom VI.

EUROPA PRESS/ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA

Izgledala je senzacionalno u plavoj, svilenoj haljini španjolskog brenda Maksu: asimetričnom topu bez rukava i midi suknji s nekoliko volana. Uz njih je nosila Jimmy Choo sandale i clutch torbicu brenda Magrit s kojom je već viđena u nekoliko svečanih prigoda. Kraljica je, naime, poznata po modnom recikliranju, a uz električno plavu haljinu izabrala je duge zlatne naušnice i prsten Coreterno.

I sama je dobitnica novinarske nagrade "Larra" koju joj je dodijelila španjolska "Madrid Press Association", a prije trinaest godina izvještavala je iz Washingtona o američkim predsjedničkim izborima, javljala se s Ground Zero nakon napada 11. rujna u New Yorku, a jedan od posljednjih zadataka prije zaruka za Felipea 2003. bilo je izvještavanje iz Iraka nakon rata. Čini se da je njena ljubav prema starom pozivu nikad nije nestala, dodjela priznanja kolegama najbolji je način da se prisjeti starih dana.

Linker
27. travanj 2024 07:16