Kraljević slavi

Drugi dan slavlja u obitelji: Princ William za rođendan primio čestitke od članova kraljevske obitelji

Dan nakon što su proslavili Dan očeva uobitelji Williama i Kate i dalje se slavi, u ponedjeljak je princ obilježio 39. rođendan.

Nakon što su proslavili Dan očeva, u obitelji vojvode i vojvotkinje od Cambridgea slavi se i danas, naime princ William navršio je 39 godina u ponedjeljak 21. lipnja. Obitelj britanskog prijestolonasljednika je u nedjelju proslavila i dan očeva, na veselje troje djece koju William i Kate Middleton imaju - prinčeva Georgea (7) i Louisa (3) te princeze Charlotte (6).

Kao i za svaki rođendan nekog člana kraljevske obitelji, tako su i za Williamov, kraljica Elizabeta i princ Charles pokazali ono drugo, nježnije lice obitelji.

Williamov otac, Charles, ujutro je podijelio dvije fotografije u čast svog najstarijeg sina, objavljene su na službenom Instagram profilu koji je namijenjen Charlesu i njegovoj drugoj supruzi Camilli.

Čitajte i: Kate Middleton i princ wWilliam kreću prema modernizaciji monarhije: Posljednjim potezom sve su iznenadili

Čestitke obitelji

"Želimo vojvodi od Cambridgea vrlo sretan rođendan danas", napisali su dodavši emotikon rođendanske torte. Charles je odabrao dvije fotografije - jednu snimljenu davnih dana, kada je držao tada malenog Williama u naručju te drugu nešto noviju - kada je William u društvu Charlesa i Camile prisustvovao službenom događanju.

Kraljica baka čestitala je svom unuku putem službenog Twitter računa, kraljica Elizabeta odabrala je četiri fotografije na kojima je ili William sam ili u društvu svoje supruge te djece.

"Želim vojvodi od Cambridgea vrlo sretan rođendan", napisala je kraljica Elizabeta.

Prince William zahvalio je svim prijateljima, obitelji i pratiteljima na lijepim željama za njegov dan. "Hvala vam svima za rođendanske želje i lijepe poruke", napisano je uz njegovu fotografiju na službenim profilima društvenih mreža njega i vojvotkinje od Cambridgea.

Linker
16. travanj 2024 18:29