Gotovo je

Charlotte Casiraghi tri mjeseca nakon rastave ponovno ljubi? Evo tko je njezin novi odabranik

Kći princeze Caroline i nećakinja monegaškog kneza Alberta, ostavila je supruga potkraj prošle godine i kako pišu strani mediji, započela romansu sa šarmantnim, razvedenim piscem.

Premda brak unuke princeze Grace od Monaka, Charlotte Casiraghi i filmskog producenta Dimitrija Rassama još nije formalno okončan, ta je ljubav za nju očito postala prošlo svršeno vrijeme. Kako navode francuski mediji, rastali su se na njenu inicijativu još u prosincu 2023. Ono što je isprva izgledalo kao izazovno razdoblje u njihovom braku zbog njegove sve uspješnije karijere, čestog izbivanja i planova da se presele u Los Angeles, Charlotti Casiraghi bio je povod povući drastičan potez. I početak nove, ljubavne priče. Ovih dana otkrilo se, naime, da nećakinja monegaškog kneza Alberta tri mjeseca otkako više nije sa suprugom, već izlazi s novim odabranikom.

image

Nicolas Mathieu novi je odabranik Charlotte Casiraghi

ROSES NICOLAS/ABACA/SHUTTERSTOCK ROSES NICOLAS/ABACA/SHUTTERSTOCK

Francuski fotografi "uhvatili" su 37-godišnju modnu ikonu tijekom šetnje Parizom s 45-godišnjim francuskim književnikom, Nicolasom Mathieuom, javlja Paris Match. Djelovali su prisno, bili su opušteni i nasmijani, ležerno odjeveni. Naposljetku su sjeli u kafić i dugo razgovarali. Činili su se vrlo prisni, a kći princeze Caroline nije skrivala osmijeh. Izgledala je poput mlade djevojke, gotovo bez šminke, kose podignute u neurednu punđu, odjevena u tamnoplavi kaput, pulover slične boje te komotne traperice. Književnik je, pak, za šetnju i kavu s djevojkom također izabrao traperice, sportsku jaknu i šal. Nisu se skrivali već su ostavljali dojam ležernog para koji se već neko vrijeme viđa i više ne mari izazivaju li pozornost i da li ih netko fotografira. Charlotte Casiraghi i Nicolasa Mathieua povezuje interes prema književnosti, piše Paris Match.

image

Kraj braka Charlotte Casiraghi i Dimitrija Rassama, ona ima drugog

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Stvar je u tome da je ambasadorica modne kuće Chanel, uz podršku kreativne direktorice te modne kuće Virginie Viard, pokrenula manifestaciju Rendez-vous littéraires (Književni susret) koja okuplja spisateljice i prijateljice Chanela kako bi razgovarale o temi osnaživanja žena kroz vlastita literarna djela ili radove glasovitih, angažiranih, uglavnom francuskih književnica - od Colette i Simone de Beauvoir do Virginije Woolf i Marguerite Duras. S druge strane, Nicolas Mathieu značajna je ličnost na kulturnoj sceni u domovini. Za svoj roman "Their children after them" dobio je najprestižniju francusku književnu nagradu Prix Goncourt. Njegov prvi roman "To Animals War" adaptiran je u šestodijelnu televizijsku seriju u Francuskoj. Nedavno je objavio knjigu "Connemara", a tijekom gostovanja tim povodom u televizijskoj emisiji La grande librairie, 6. ožujka, kad se poveo razgovor o ljubavi, izjavio je: "U ljubavnoj priči, na početku, pokušavamo se uskladiti, u glazbenom smislu pojma, to jest, svirati, ali ne u istoj melodiji. Ali, ton treba biti isti", rekao je pisac.

image

Charlotte Casiraghi s bratom Pierreom Casiraghijem i svojim sinovima Raphaelom i Balthazarom na prošlogodišnjoj proslavi nacionalnog praznika Monaca

VALERY HACHE/AFP/PROFIMEDIA VALERY HACHE/AFP/PROFIMEDIA

Poznat je po šarmu, ima stila i zna kako se svidjeti ženama, pišu francuski mediji, a među njima i tjednik koji prati živote slavnih, Voici, dodajući kako markantan pisac iz bivšeg braka ima 11-godišnjeg sina Oscara. Njegova nova partnerica Charlotte Casiraghi, ima dva sina: 11-godišnjeg Raphaëla iz veze s marokansko-kanadskim komičarem Gadom Elmalehom te petogodišnjeg Balthazara čiji je otac 42-godišnji producent Dimitrij Rassam.

image

Komičar Gad Elmaleh sa sinom Raphaelom na automobilističkoj utrci u Monaku

LAURENT COUST/SOPA IMAGES/SHUTTERSTOCK LAURENT COUST/SOPA IMAGES/SHUTTERSTOCK

Isprva se činilo da će njen brak sa sinom Carole Bouquet i producenta Jean-Pierrea Rassama francusko-libanonskih korijena, biti sretan jer su sličnog društvenog statusa, roditelji su im poznati, oboje su iz imućnih su obitelji. No, Dimitrij Rassam više se fokusirao na karijeru a manje na brak i sina, što mu supruga nije oprostila. Vjenčali su se 2019. godine, bio je to jedan od najvažnijih događaja na francusko-monegaškoj društvenoj sceni. Princeza Carolina i Carole Bouquet bile su presretne što su brakom svoje djece produbile dugogodišnje prijateljstvo.

image

Princeza Carolina sa sinom Andreom Casiraghijem, kćerima Alexandrom od Hanovera i Charlotte Casiraghi te sinom Pierreom Casiraghijem na lanjskoj proslavi monegaškog nacionalnog dana

SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Međutim, Charlotte Casiraghi nije bila zadovoljna odnosom sa suprugom: kad je nestao početni zanos, počeo je zanemarivati obitelj. Stoga ne iznenađuje da ju je osvojio spisatelj koji potječe, kako sam kaže, iz niže srednje klase u francuskoj provinciji i nema veze s mondenim svijetom.

Linker
14. travanj 2024 02:42