prerano ušli u brak

‘Brak neće potrajati!‘: Aristokratkinja prognozira crnu budućnost Harryju i Meghan

Victoria Hervey, inače bivša djevojka princa Andrewa, smatra da je brak princa Harryja i Meghan Markle osuđen na propast.

- Prekratko im je trajalo udvaranje, premalo su se poznavali prije nego što su se vjenčali i zato njihov brak neće potrajati - prognozira engleska aristokratkinja Victoria Hervey (44) kako će se razvijati naizgled idealan odnos između princa Harryja i supruge mu Meghan.

Nju, kaže, uopće nije iznenadilo što su se vojvode od Sussexa odselile u SAD. Iako se to dogodilo pod dramatičnim okolnostima i po cijenu razdora unutar kraljevske obitelji, lady Victoria pripada taboru onih koji smatraju da je Meghan od prvog dana braka s Harryjem žudjela za povratkom u Ameriku.

image
CBS/FERRARI/PROFIMEDIA

Sad kad joj se ta želja ostvarila, najveći će joj problem biti očuvati brak, smatra Victoria Hervey, kći 6. markiza od Bristola, poznata i po tome što je 1999. kratko bila u vezi s princom Andrewom. Inače je najpoznatija po nastupima u reality serijalima, a kako i ona živi u Kaliforniji, moći će izbliza pratiti ostvaruju li se njezine prognoze.

image
MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

A vojvode od Sussexa i dalje uživaju u svom novom životu i raduju se skorom rođenju drugog djeteta. Kako će nazvati svoju kćer, to je pitanje kojim se ovih dana najviše bave britanski kladioničari. Prema njihovim prognozama, najizglednija imena za novu kraljevsku bebu su Philippa, Diana i Elizabeth. Kako im djeca ne bi ni u čemu oskudijevala, Harry i Meghan su jučer potpisali još jedan unosan sponzorski ugovor, ovaj put s multinacionalnom kompanijom Procter & Gamble.

Linker
24. travanj 2024 21:52