Drugo dijete

Beba će na svijet doći u lipnju? Svi detalji druge trudnoće Meghan Markle

Buduće roditelje fotografirao je iPadom njihov bliski prijatelj Misan Harriman u vrtu njihovog doma u kalifornijskom gradu Montecito, a crno-bijelu fotografiju prati i dirljiva posveta paru: "Svjedočio sam rađanju vaše ljubavi i vjenčanju, a sad svjedočim i dolasku toliko željene prinove".

Čini se da u životima princa Harryja i Meghan, vojvotkinje od Sussexa, sve sjeda na svoje mjesto. Dokazuje to crno-bijela fotografija bliskog prijatelja Misana Harrimana kojom su otkrili kako će njihov sinčić Archie ovog proljeća dobiti sestru ili brata. Par je uhvaćen u trenutku dok se vidljivo trudna Meghan odmara na krilu svog supruga, naslonjenog na stablo u vrtu njihovog doma u kalifornijskom gradu Montecito. Uz nju je objavljena dirljiva čestitka slavnog autora fotografije kojom je izrazio ponos što je svjedočio nastanku njihove ljubavi i vjenčanju, a sad je iPadom zabilježio trenutak u kojem par svoju radost dijeli sa cijelim svijetom.

Camilla Tominey, jedna od urednica britanskih novina „The Daily Telegraph” specijalizirana za praćenje kraljevske obitelji, otkrila je da je Meghan (39) najvjerojatnije u petom mjesecu trudnoće i da će beba, osma po redu za nasljedstvo britanskog prijestolja, doći na svijet u lipnju.

Čitajte i: Meghan i Harry objavili predivne vijesti: ‘Presretni smo što će Archie dobiti brata ili sestru‘

- Tada će se u Buckinghamskoj palači, unatoč pandemiji, slaviti 100. rođendan princa Philipa i paradom Trooping of the Colour službeno obilježiti kraljičin 95. rođendan, koji inače pada u travnju – rekla je Tominey u australskoj jutarnjoj televizijskoj emisiji „Today Extra”. Dodala je da nije uobičajeno čekati peti mjesec trudnoće za objavu, no kako Harry i Meghan do sada nisu slijedili tuđa očekivanja, i dolazak drugog djeteta otkrili su na svoj način.

Počast princezi Diani

Bolje rečeno, učinili su to na vrlo simboličan način. Američki magazin „People” otkrio je, naime, dvije neobične podudarnosti: datum kada su budući roditelji objavili sretnu vijest te modni odabir trudne Meghan. Stvar je u tome da je Harryjeva mama, legendarna princeza Diana, otkrila da je trudna s Harryjem na Valentinovo davne 1984. 37 godina kasnije, također na Valentinovo, Harry (36) je otkrio da će opet postati otac u čast majci koja mu i danas nedostaje.

image
Meghan Markle izgledala je prekrasno u prvoj trudnoći.
SHUTTERSTOCK

Čitajte: Da se nikada ne zaboravi: Meghan Markle i princ Harry na predivan način očuvali sjećanje na Lady Di

Modnim ekspertima magazina People nije promaknulo kako Meghan na poetičnoj fotografiji prvog crnog Britanca nigerijskih korijena koji je snimio naslovnicu britanskog Voguea u 104-godišnjoj povijesti časopisa - nosi do poda dugu haljinu Caroline Herrera. Upravo je u toj kreaciji u proljeće 2019. objavila da je trudna s Archijem, koji će ovog svibnja proslaviti drugi rođendan.

Gubitak bebe

Prinova je najljepši mogući epilog drame koju je par proživljavao prošlog srpnja. O tome je prošlog studenog pisala u otvorenom pismu za New York Times o gubicima s kojima se u životu svi moramo nositi.

- Gubitak bebe za sobom povlači gotovo nepodnošljivu žalost. Mnoge su je iskusile, ali rijetke su o njoj progovorile – napisala je otkrivši kako je to bilo uobičajeno srpanjsko jutro. Pripremila je doručak, popila vitamine, pronašla je izgubljenu čarapu i pokupila Archijeve bojice koje su se rolale ispod stolića.

image
Budući da će drugu trudnoću voditi u znatno opuštenijim okolnostima, mnogi očekuju da će ovog puta dodatno zablistati u trudničkim izdanjima.
SHUTTERSTOCK

Čitajte i: Meghan Markle izgubila drugo dijete: ‘Osjetila sam oštru bol. Pala sam na pod, sa sinom u naručju. Znala sam‘

- Skupila sam kosu i uzela svog sina iz krevetića. Nakon što sam mu promijenila pelenu, osjetila sam oštar grč. Pala sam na pod, s njim u naručju, pjevušeći nam uspavanku da se smirimo. Znala sam, dok sam tješila svoje prvo dijete, da gubim drugo - u ispovijesti je napisala Meghan Markle.

Ubrzo je primljena u bolnicu. "Satima kasnije, ležala sam u bolničkom krevetu i držala supruga za ruku. Smirivao me njegov dlan, iako su nam oboma ruke bile mokre od suza”. Na kraju su pronašli snagu nadati se da njihov sinčić ipak neće odrasti kao jedinac. Želja im se naposljetku ispunila, a njihova objava nosi poruku da treba vjerovati u bolje dane i ostati pozitivan, unatoč pretrpljenim iskušenjima.

Linker
23. travanj 2024 10:51