TOBY MELVILLE/PA IMAGES/PROFIMEDIA
Sretan rođendan!

Archie je već pravi veliki dječak! Pogledajte kakve su mu rođendanske čestitke poslali djed, prabaka i stric

Iako Meghan i Harry ne žele sina previše pokazivati javnosti, sigurno smo da su mu u njihovom kalifornijskom domu priredili slavlje kakvo zaslužuje, a čestitkama su se pridružili i ostali članovi kraljevske obitelji.

Iako Meghan i Harry ne žele sina previše pokazivati javnosti, sigurno smo da su mu u njihovom kalifornijskom domu priredili slavlje kakvo zaslužuje, a čestitkama su se pridružili i ostali članovi kraljevske obitelji.

Archie, prvo dijete Meghan Markle i princa Harry, danas slavi drugi rođendan. Iako je daleko od kraljevske obitelji, njegov djed, prabaka, stric i strina nisu mu zaboravili čestitati. Kako bi obilježio poseban dan svog unuka, princ Charles je na službenom Instagram profilu kraljevske kuće Clarence u svoje i u ime svoje supruge Camille objavio crno-bijelu fotografiju.

Na njoj princ Harry drži svog sina, a Charles ponosno gleda u unuka.

"Sretan rođendan Archieju koji danas puni dvije godine", stoji ispod fotografije koju je uslikao Chris Allerton.

Čitajte i: Urnebesan intervju princa Harryja uz čajanku: Otkrio sinovu prvu riječ, ali i razlog odlaska od obitelji

Kraljica Elizabeta II., koja ima devetero praunučadi, Archieju je čestitala također objavivši već viđenu fotografiju, kada su Harry i Meghan javnosti po prvi put predstavili svog sina. Rođendanska čestitka slična je kao i ona Charlesova.

Archiejev stric, princ William i strina, vojvotkinja Catherine, na svojem službenom Instagram profilu, koji je nedavno promijenio ime, objavili su veselu fotografiju sa zajedničkog fotografiranja na kojoj osim viših članova kraljevske obitelji pozira i Meghanina majka Doria Ragland.

Čitajte i: Beba će na svijet doći u lipnju? Svi detalji druge trudnoće Meghan Markle

image
Harry i Archie tijekom božićnih praznika 2019. u Vancouver Islandu u Britanskoj Kolumbiji.
FACE TO FACE/FACE TO FACE/PROFIMEDIA

Archie je sa svojim roditeljima iz Velike Britanije preselio u Los Angeles u Kaliforniji u ožujku 2020. Obitelj sada živi u elitnom kalifornijskom naselju Montecito zajedno s njihovim kućnim ljubimcima, psima Guyom i Pulom, a na ljeto ove godine očekuju dolazak drugog djeteta na svijet.

Sretnu vijest otkrili su u intervju s Oprah Winfrey koja je bila jako iznenađena kada je čula da je riječ o - djevojčici!

Linker
26. travanj 2024 00:48