Prestižno priznanje

Amerikanci platili milijun dolara kako bi se družili s princem Harryjem i Meghan Markle

Na dodjeli nagrade ‘Ripple of Hope‘ bogati Amerikanci plaćaju milijun dolara ne bi li sjedili za istom stolom vojvotkinje i vojvode od Sussexa.

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa primit će prestižno priznanje kakvo je dobio i Barack Obama, na gala večeri "Ripple of Hope" u New Yorku. Dodjela te nagrade jedno je od najvažnijih društvenih njujorških događanja, a organizira se u čast istaknutih pojedinaca koji su je zaslužili zbog doprinosa za filantropski rad, borbi za poštivanje ljudskih prava i brigu za zajednicu.

Priznanje Ripple of Hope povezano je sa Zakladom senatora Roberta Francisa Kennedyja, mlađeg brata bivšeg američkog predsjednika Johna Fitzgeralda Kennedyja, a nastala je u spomen na demokratskog političara ubijenog u atentatu 1968. godine.

Na dodjeli nagrade koju su osim Baracka Obame dobili Hillary i Bill Clinton te bivši američki potpredsjednik Al Gore, prikupljaju se prilozi za humanitarne projekte.

image

Američka ‘kraljevska obitelj‘?

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Ulaznice su vrlo skupe ali brzo planu jer je stvar prestiža pojaviti se, biti viđen i sjediti što bliže nagrađenima. Domaćica elitnog događanja na kojem se bogate Njujorčanke nadmeću sjajem svog skupocjenog nakita, bit će Kerry Kennedy, nećakinja pokojnog predsjednika Johna F. Kennedyja.

Najskuplji pakt ulaznica Pioneer stoji jedan milijun dolara i uključuje četiri mjesta za stolom za kojim će sjediti Meghan i Harry, javlja Daily Mail. Ostali paketi kreću se od 500. 000 dolara i uključuju pozivnicu za prijem za koji će se oni koji ga kupe, moći pohvaliti da su se, eto, družili s vojvotkinjom i vojvodom od Sussexa na istom događaju.

image

Meghan ne krije da ju zanima politika.

ONE YOUNG WORLD/FERRARI/PROFIMEDIA

Jagma za ulaznicama dokazuje da su Harry i Meghan postali "američka kraljevska obitelj" i da su ih Kennedyjevi objeručke prihvatili. Budući da je Meghan na nedavnoj anketi uglednog washingtonskog The Democracy Institutea ocijenjena kao poželjna predsjednička kandidatkinja Demokratske stranke 2024. (na idućim predsjedničkim izborima), znakovita podrška dinastije Kennedy mnogo znači.

Možda će, tko zna, vojvotkinja doista dočekati dan kad će ju na demokratskoj konvenciji dočekati transparenti "Meghan Markle za predsjednicu"?

Linker
24. travanj 2024 03:25