TRAČERICA U PUBLICI

Zvijezda ‘Tračerice‘ na kraju nije požalila: Snimka Blake Lively iz Walesa postala hit

Holivudska glumica prati svog supruga Ryana Reynoldsa na nogometne vikend izlete u Wales, jer je preklani postao suvlasnik tamošnjeg prvoligaša Wrexhama.

Kad se preklani odlučio za kupovinu velškog prvoligaša Wrexhama glumica Blake Lively nije bila, blago rečeno, presretna zbog investicije svog supruga, holivudskog superstara Ryana Reynoldsa.To je u prijevodu značilo da će svaki slobodan vikend putovati u Europu na utakmice svog novog kluba, kojeg je preuzeo u teškom financijskom stanju i kadrovskom rasulu te da će ona češće ostajati sama kod kuće s djecom.

Njihov se broj u međuvremenu još povećao, jer su nakon tri kćeri James, Inez i Betty, supružnici u veljači ove godine dobili i četvrto dijete, čiji spol i ime zasad nisu otkrili javnosti. No, odnos zvijezde "Tračerice" prema nogometu, Wrexhamu i Walesu se u međuvremenu očito toliko promijenio da sad ona jedva čeka suprugove slobodne dane kako bi s njim mogla otputovati u Wales. Prošlog vikenda na obiteljski izlet poveli su i svoje četvero djece, a središnji događaj bila je prvenstvena utakmica koju su s tribina pratili u društvu dvadeset tisuća navijača.

image

Ryan Reynolds u svečanoj loži FC Wrexhama s Davidom Beckhamom i suprugom Blake Lively

SEAN RYAN/SHUTTERSTOCK

Otkako je Ryan Reynolds postao suvlasnik kluba interes navijača, medija i sponzora se naglo povećao, a kad Reynolds dolazi na stadion tražio se i ulaznica više. Blake Lively pokazala se još strastvenijom navijačicom crveno-bijelih od svog suprug, jer na svakoj utakmici nosi navijački šal te strastveno i glasno prati događaje. Na zadnjoj utakmici jedan ju je navijač zamolio da pozdravi njegovu suprugu, a Blake Lively joj je u kameru u šali poručila da nema što tražiti s njim i da bi bilo najbolje da ga ostavi. Ta snimka je u 24 sata postala viralni hit na društvenim mrežama.

Kanadski glumac Ryan Rey­­nolds inače slovi za najljubazniju osobu u Hollywoodu, čovjeka koji za svakoga ima dobru riječ, nikada ne odbija autogram obožavateljima... A odnedavno je i jedan od najbogatijih ljudi u filmskoj industriji. I to prvenstveno zbog izvanrednog povrata investicija u tvrtke koje je uložio. Prije tri godine je tako kompanija Aviation Gin čiji je bio suvlasnik, za 610 milijuna dolara prodana multinacionalki Diageo, a nedavno je objavljeno kako su telekomunikacijska tvrtka Mint Mobile, u kojoj je Reynolds posjedovao četvrtinu dionica i bio njezino zaštitno lice, te njezina krovna kompanija Ka‘ena Corp. prodani T-Mobileu po cijeni od 1,35 milijardi dolara.

Osim toga investirao je i u kanadsku tvrtku Wealthsimple za upravljanje imovinom i financijama svojih klijenata, čija se vrijednost procjenjuje na pet milijardi dolara te softversku kompaniju 1Password, čija je tržišna vrijednost procijenjena na 6,8 milijardi dolara, a Reynolds je njezino zaštitno lice. Osim toga suvlasnik je velškog nogometnog kluba Wrexham AFC, a posjeduje i vlastitu producentsku te marketinšku agenciju Maximum Effort.

image

Ryan Reynolds emotivno proživljava svaku utakmicu svoga kluba

PAUL GREENWOOD/SHUTTERSTOCK
Linker
25. travanj 2024 03:15