MARKO TODOROV/CROPIX
svaka čast

Zvijezda reprezentacije! Joško Vlašić otkrio nam koje je obećanje obitelji dao Nikola, koji će ovih dana dobiti i dijete

Nogometaš Nikola Vlašić bilježi sjajne dane. Zvijezda je Eura, zablistao je u srazu Hrvatske i Škotske, a uskoro će postati i tata. Ponosni otac Joško Vlašić kratko je za Gloriju podijelio dojmove.

Nogometaš Nikola Vlašić bilježi sjajne dane. Zvijezda je Eura, zablistao je u srazu Hrvatske i Škotske, a uskoro će postati i tata. Ponosni otac Joško Vlašić kratko je za Gloriju podijelio dojmove.

Obitelj Vlašić slavi nakon što je njihov Nikola postao prava zvijezda ovogodišnjeg Eura. Naime, Nikola Vlašić u srazu Hrvatske i Škotske postigao je prvi zgoditak i dao tako vjetar u leđa hrvatskoj reprezentaciji, koja je sinoć izborila osminu finala Eura. Zlatko Dalić uveo je ovog puta Vlašića od prve minute u igru, a on je vrlo brzo povjerenje izbornika i opravdao! Otac Joško, sestra Blanka, supruga Ana... Svi su bodrili Nikolu i iz Splita slavili njegov pogodak.

Ponosni otac Joško Vlašić za Gloria.hr ispričao je kakva je atmosfera vladala u njihovom domu i što su sa sinom dogovorili ako Hrvatska uđe u polufinale.

"Presretni smo zbog Nikole! Dao je stvarno super gol, a i cijela utakmica bila je odlična. Utakmicu smo gledali svi skupa, kod nas. Bila je i Blanka s nama, i toliko smo navijali da smo 'izderali grla'", priča sretni otac i dodaje da su s Nikolom dogovorili da neće putovati na sve utakmice. "S Nikolom smo se dogovorili da nećemo putovati na utakmice, osim ako Hrvatska dogura daleko. Ako budemo igrali polufinale, Nikola je obećao da će po nas poslati privatni avion", zaključio je Vlašić.

image
ANTE CIZMIC/CROPIX

Čitajte i: Stiže prinova u obitelj! Brat Blanke Vlašić u tajnosti se vjenčao s dugogodišnjom djevojkom

Čitajte i: Blanka Vlašić okrenula novu životnu stranicu: Nakon odlaska u sportsku mirovinu, otputovala bratu

Obitelj Vlašić, inače, neće slaviti samo sjajnu igru njihovog Nikole. Uskoro bi na svijet trebalo stići i unuče.

Naime, nogometaševa supruga Ana trebala bi ovih dana na svijet donijeti njihovo prvo dijete. Prošlog mjeseca Ana i Nikola vjenčali su se u crkvi sv. Lovre u Splitu. O trudnoći i prinovi Nikola nije javno pričao, privatnost strogo čuva za sebe, a to poštuje i cijela njegova obitelj. Iako se o samozatajnoj Ani ne zna puno, poznato je da je s Nikolom u vezi više od pet godina i da se zbog njegove karijere preselila u Moskvu.

Linker
26. travanj 2024 03:38