Najsretniji dani!

Zvijezda omiljenog serijala prvi put postao otac: Kćerkici nadjenuo jedinstveno ime!

Darren Criss sa suprugom Mijom u braku je od 2019., a uz presretne roditelje dobrodošlicu malenoj Bluesy Belle poželjelelo je i preko 3 milijuna obožavatelja zgodnog glumca.

Dobitnik Zlatnog Globusa te televizijskog priznanja Emmy, 35-godišnji Darren Criss, konačno je dočekao i najveću nagradu - rođenje njegovog prvog djeteta. Malena je na svijet došla 11. travnja, a njezin ushićeni tata na svom je Instagramu objavio fotografiju iz rodilišta.

Darren je podijelio fotografiju sa suprugom i novorođenom kćerkicom kojoj su nadjenuli neobično ime - Bluesy Belle.

Čitajte i: Tradicija neobičnih dječjih imena u reality obitelji: Kylie Jenner drugom sinu dala maštovito ime čiju inačicu imamo i mi

Prema pisanju britanskog magazina Mirror, Glumac je uz objavu svoje male obitelji samo kratko napisao: "M & D je napravio slatku glazbu. Bluesy Belle Criss. 4/11/22. Presretnim roditeljima prvi su čestitali Crissova kolegica iz Gleea Heather Morris, glumac Cody Fern te pjevač Adam Lambert koji im je poslao niz emotikona s ljubavnim srcem.

Darren i Mia zajedno su više od desetljeća, a vjenčali su se u veljači 2019. Godinu prije crnokosi glumac objavio je da su se zaručili.

"Iza mene i Mije je sedam i pol godina zabavnih, ludih i nazaboravnih avantura. Ponosan sam što mogu reći da smo te avanture odlučili podići na novu razinu. Odlučili smo se! Hrabro smo zakoračili tamo gdje još nitko nije, zaručili smo se", napisao je prije četiri godine Darren. Njihovo vjenčanje održano je u New Orleansu, a među uzvanicima su bile mnoge Crissove kolege.

image

Darren i Mia u braku su od 2019.

BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Vijest da on i supruga čekaju prvo dijete Darren je objavio u listopadu prošle godine.

Glumac je tada ustvrdio da mu je ovo najljepše razdoblje u privatnom životu. Naime, nekoliko godina prije višestruko je nagrađen za svoj rad: za seriju "Ubojstvo Giannija Versacea: Američka kriminalistička priča", u kojoj glumi ubojicu slavnog dizajnera, osvojio je nagradu Emmy te nagrade Zlatni Globus i Nagradu udruženja glumaca.

Linker
20. travanj 2024 07:38