Sarah Snook

 SHUTTERSTOCK/EDITORIAL
otvorila dušu

Zvijezda ‘Nasljeđa‘ otkrila kako su joj rekli da mora smršavjeti kako bi bila uspješna

Australska glumica Sarah Snook niže nominacije i nagrade za ulogu Siobhan "Shiv" Roy, nasljednice medijskog carstva u hit seriji "Nasljeđe". No, sada je ispričala kako joj put do uspjeha nije bio nimalo lagan.

Australska glumica Sarah Snook niže nominacije i nagrade za ulogu Siobhan "Shiv" Roy, nasljednice medijskog carstva u hit seriji "Nasljeđe". No, sada je ispričala kako joj put do uspjeha nije bio nimalo lagan.

Nakon Zlatnog globusa i nagrade Critics Choice za ulogu u "Nasljeđu" 36-godišnja australska glumica Sarah Snook ima mnogo razloga za slavlje, a svoje najvažnije nagrade posvetila je kćeri koju je nosila dok je snimala četvrtu sezonu popularnoj HBO-ovog serijala.

Ulogom Siobhan "Shiv" Roy, nasljednice medijskog carstva i ambiciozne kćeri ostarjelog novinskog magnata, stekla je svjetsku slavu, a privatno je sreću pronašla s devet godina starijim kolegom, komičarom i glumcem Davidom Lawsonom kojeg je upoznala za vrijeme pandemije koronavirusa.

image

Sarah Snook i Kieran Culkin, zvijezde "Nasljeđa" osvojili su Critics Choice nagrade za svoja ostvarenja

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

Premda se njezin život danas doima kao med i mlijeko, početak njezine karijere bio je poprilično težak. Sarah je o mukama koje je prošla progovorila u intervjuu The Sunday Timesu.

"Jednog dana došla sam na set i pojela komadić čokoladne torte koja je bila poslužena glumcima u stanci snimanja. Jedna od izvršnih producentica me ugledala kako jedem i poludjela, jer je od mene prije toga bila tražila da izgubim višak kilograma. Rekla mi je da sam je izdala, jer sam joj bila obećala da ću za ulogu izbijeliti zube, potamniti boju kose i smršavjeti pod vodstvom osobnog trenera. Možete zamisliti kako sam se osjećala", izjavila je Sarah Snook, koja je na sve te zahtjeve pristala jer je mislila da su to pravila igre u svijetu show biznisa kojima se kao i svatko drugi mora prilagoditi.

image

Ethan Hawke i Sarah Snook 2015.

PICTURE PERFECT/SHUTTERSTOCK

"Danas znam da to nije tako, te da u Hollywoodu ima mjesta i za atipične zvijezde poput mene", zaključila je Sarah Snook.

Za razliku od lika Shiv Roy, koja ne izlazi iz poslovnih odijela s potpisom Ralpha Laurena, Sarah voli puno opušteniju odjeću. Priznaje da nije luda za modom i da nije najvještija u biranju kreacija za crveni tepih, a formu održava cijepajući drva na obiteljskoj farmi u blizini Melbournea.

image

Sarah je danas popularna diljem svijeta

JAMES GILLHAM/SHUTTERSTOCK
Linker
27. travanj 2024 08:56