NOVA GLORIA

Životni izazovi Franke Batelić: Prvi put potpuno iskreno o braku, djeci i kritikama

Pjevačica i članica žirija "Plesa sa zvijezdama" za Gloriju prvi put govori o šestomjesečnoj kćerkici Greti i trogodišnjem sinu Viktoru, pritisku s kojim se žene nose kad rode te pati li njezin brak s bivšim nogometašem Vedranom Ćorlukom.

Svake nedjelje u žiriju "Plesa sa zvijezdama" pjevačica Franka Batelić odiše glamurom i nevjerojatnom energijom, a s lica ne skida osmijeh. No kada se ugase kamere, Franka se vraća u svoju rutinu - dane provedene u trenirci, kojima katkad vrhunac pronalazi tek u odlasku u dućan ili na tržnicu do koje samo nanese korektor kako bi prekrila podočnjake od nespavanja. Tako je i noć prije intervjua spavala samo tri sata jer je snimanje "Plesa sa zvijezdama" trajalo dokasno, a oko četiri ujutro počeli su je buditi šestomjesečna kći Greta i trogodišnji sin Viktor. Unatoč tome na snimanje je stigla prije dogovorenog termina, sa šminkom i frizurom poput prave profesionalke. Uglavnom vrlo zatvorena kada je privatni život u pitanju, Franka prvi put za novi broj Glorije otvoreno govori o braku s pomoćnim trenerom Hrvatske nogometne reprezentacije Vedranom Ćorlukom, koliko uživa u majčinstvu, ali i da je djeca ponekad dovode do ludila.

image
GLORIA PRODUKCIJA

"Viktor je povukao karakter na mene, radoznao je, ne prođu dvije sekunde da ne priča. Greta ima Vedranov karakter, on je bio mirnija beba", otkriva nam Franka i dodaje kako je svakodnevno dovode do ludila, posebno sad kad ih je dvoje. "Naravno da me nekad dovedu do ludila, ali mislim da je to apsolutno normalno. No, naučila sam sama sebe smiriti prije nego što reagiram, jer što burnije reagiram, nastaje veći kaos", kroz smijeh odgovara Franka. Priznaje kako se apsolutno sve promijenilo u njezinom životu otkako ima dvoje djece - i život i prioriteti.

image

Stilistica Jasenka Tudor Bevanda
Šminka Karlo Rusan Ruka Beauty
Frizura Salon Franić
snimljeno u prostorijama Producenti d.o.o.

Kreativno vodstvo: Romano Decker

NEJA MARKIČEVIĆ/ CROPIX

"Iako sam si na zadnjem mjestu i imam vrlo malo vremena za sebe, otkako smo dobili Viktora i Gretu, svi moji problemi postali su minorni, iskreno uživam u majčinstvu, sretnija sam, moje emocije su još snažnije", otkriva pjevačica koja posljednjih šest mjeseci otkako se Greta rodila teško nalazi trenutke za sebe pa priznaje da joj je ponekad vrhunac dana odlazak u dućan ili na tržnicu. Cijelu situaciju uvelike olakšava činjenica da njezin suprug ima posao koji mu omogućava da provodi dosta vremena s djecom pa dok ona radi on preuzima djecu i kućanstvo, ali priznaje kako zbog djece brak ponekad pati.

"Naravno, svaki brak zbog djece nekada pati. Morali smo naučiti živjeti na drugačiji način, da više nismo samo nas dvoje, uhodati se u dinamiku novog života", govori Franka i otkriva kako su je najviše uznemirili napisi da joj je brak u krizi.

"Jako me to uznemirilo. Mlada sam ušla u šoubiznis i sjećam se da je izašla moja slika s tadašnjim dečkom na kojoj se ljubimo. Tada sam još teže to podnosila, ali s vremenom sam se naučila nositi s time. Ali kada to prijeđe granicu, onda ne znaš kako se nositi s time. Jako teško. Nas dvoje smo morali sagraditi štit kako nas to ne bi dotaklo. Zapravo mislim da nikada nisam u potpunosti naučila biti javna osoba", priznaje.

Cijeli intervju s Frankom u kojem govori i koliko se njezin odnos s Vedranom promijenio kroz godine, o strahovima oko majčinstva, zlonamjernim komentarima i s čime se nikada neće pomiriti potražite u novom broju magazina Gloria.

U NOVOM BROJU MAGAZINA NE PROPUSTITE I:

  • DREW BARRYMORE Vrijeme je na njenoj strani
  • ROBERT LJUBIČIĆ I JOSIP DRMIĆ Dinamov dvojac za pobjede
  • INTERVJU: DAMIR KARAKAŠ Zvijezda tamnog sjaja
  • LJEPOTA Pred ogledalom: Ena Čuček
  • MODA Kreacije za kraljice i pučanke
  • ANAMARIJA ASANOVIĆ Kći Zorka kao inspiracija
  • ALEXANDER OGILVY I ISABELLA CHARLOTTA POPPIUS Novi par iz visokog društva
  • KUHINJA: MIKA ALIX Kraljevska delicija bez mesa
  • PUTOVANJE: LOS ANGELES Anita Martinović u gradu vječnog ljeta
  • FELJTON: JENNIFER GARNER Treća izvanbračna sreća
Linker
23. travanj 2024 10:09